Elisa Lindströms invit till Casper Janebrink efter Doobidoo

Elisa Lindström och Casper Janebrink

Casper Janebrink och Elisa Lindström har tävlat tillsammans i det populära programmet Doobidoo, och det råder ingen tvekan om att de kommit bra överens.
Nu skickar Elisa en invit till Casper.

Casper Janebrink och Elisa Lindström ställdes mot Lisette Pagler och Martin Redhe Nord i fredagens avsnitt av det populära sångprogrammet Doobidoo, där Lasse Kronér står som programledare i vanlig ordning.

Lasse Kronér om succén i Doobidoo

Lasse har varit ansiktet utåt för Doobidoo i sexton år och i en tidigare intervju berättade han om glädjen över att programmet fortfarande är lika populärt.

– Det känns ofantligt bra. Det går som tåget, svårt att inte vara glad. Att det är sexton år gammalt och håller såhär bra. Det har varit väldigt roliga gäster i år och flera nya moment, berättade Lasse då.

Det är Lasse tillsammans med produktionen som bestämmer vilka gäster som ska medverka i programmet, och att dansbands-kollegorna Elisa och Casper skulle tävla tillsammans rådde det ingen tvekan om.

– Elisa och Casper är båda två en bra kombo eftersom de kommer från samma värld. Dansbandsvärlden. De flesta av gästerna tycker att det är väldigt roligt, det syns i tv, berättade Lasse för Hänt om beslutet.

Anders Öfvergård och Peter Jihde i bråk – efter beteendet: ”Väldigt låg nivå”

Casper Janebrinks glädjande svar efter Elisa Lindströms invit

Att det blev en succé med Elisa och Casper i samma lag var tydligt och efter att programmet hade sänts delade Elisa med sig av glädjen över att ha blivit ihopparad med Casper.

”Så underbart det var att få leka och musicera tillsammans med Casper i gårdagens inspelning av Doobidoo”, skrev hon på Instagram.

Elisa avslöjade nämligen efter sin medverkan i Bingolotto att hon haft Arvingarna, som är en grupp som Casper är med i, som idoler sedan hon var liten.

– De har ju liksom varit förebilder i min uppväxt och jag har lyssnat jättemycket på dem och så. Det var första gången jag spelade med dem tror jag så jag var ganska nervös, berättade Elisa då.

På sin Instagram la hon även ut en video på henne och Casper där hon säger att hon gärna vill sjunga med Casper fler gånger, varpå Casper svarar glatt:

– Det tycker jag absolut!

I ett meddelande till Hänt bekräftade även Casper succén med sin tävlingspartner Elisa:

– Jo det gick väl bra tycker jag! Trevligt och ett härligt program!

Det verkar som vi har en ny musikduo att se framemot i tv-rutan!

LÄS OCKSÅ: Helena Bergströms familjesorg – pappan och hunden har dött

LÄS OCKSÅ: Så träffade Peter Jihde sin fru Karin Widengren Jihde – egna orden

FOTO: Elisa Lindström/Instagram, Doobidoo/SVT Play

SENASTE NYTT!