BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tareq Taylor och Kristina Taylor skiljer sig – var gifta i 26 år

17 sep, 2021 
Tareq Taylor skiljer sig
Tareq Taylor och Kristina Taylor skiljer sig.
Det är för tidningen Aftonbladet som Tareq bekräftar att han och frun separerar.
De forna paret var gifta i 26 år.
Annons
Tareq Taylors okända namnbyteBrand logo
Tareq Taylors okända namnbyte

Kocken och tv-personligheten Tareq Taylor skiljer sig från frun Kristina Taylor efter 26 år som gifta. För ungefär en månad sedan skrev Tareq sig på en annan adress än parets gemensamma bostad i Lomma. Ex-makarna har alltså inte bott tillsammans den senaste månaden.

Och nu bekräftar Tareq att de skilt sig, något som Aftonbladet var först med att rapportera. För tidningen intygar Tareq att de separerar, men att han inte vill kommentera något ytterligare om beslutet.

Tareq Taylor och Kristina Taylor var gifta i 26 år

Tareq har haft en strålande karriär som krögare, kock och tv-personlighet. Han har fångat mångas hjärtan och du känner säkerligen igenom honom från programmet Trädgårdstider som går av stapeln på SVT. Han har dessutom medverkat i Stjärnorna på slottet där han varit kock åt gästerna i alla säsonger.

Vid sin sida har han alltid haft frun Kristina Taylor, de har varit gifta i 26 år. Tillsammans har de dessutom en dotter med namn Ellen Taylor som idag är 17 år.

Annons

De forna makarna gifte sig i Australien, men har nu lämnat in en gemensam ansökan till tingsrätten om skilsmässa.

Tareq Taylor ville inte kommentera skilsmässan: ”Inte fråga om”

När Hänt intervjuade Tareq för bara en vecka sedan ville han inte kommentera något om skilsmässan.

– Det här får du överhuvudtaget inte fråga om, sa han då till Hänt.

I ett tidigare samtal med Hänt har Tareq dock berättat en del om han och Kristinas dotter Ellen. Han beskriver deras relation som helt underbar.

– Hon är mitt ljus i livet, hon är en person som varit efterlängtad i så många år innan hon kom. Vi har en fantastisk relation hon och jag, som betyder allt för mig. Ellen är bara fylld på så otroligt mycket empati, kärlek och klokhet. Hon betyder fruktansvärt mycket. Hon skapar sån balans i min tillvaro bara genom att existera, berättade Tareq då.

Hänt har varit i kontakt med Tareq Taylor som avböjer att kommentera.

FOTO: Björn Lindahl/TT/Instagram

Annons