TV-kocken Tareq Taylor om relationen till brorsdottern Sunny Taylor

TV-kocken Tareq Taylor om relationen till brorsdottern Sunny Taylor

Sunny Taylor är en av favoriterna i årets Idol.
Något som kanske inte alla vet är att Sunnys farbror är ingen mindre än kändiskocken Tareq Taylor.
I en intervju med Hänt hyllar nu tv-kocken sin brorsdotter till skyarna.
– Hon är så fantastisk, säger han.
Se när Sunny Taylor minst sagt imponerar på Idoljuryn "knockout"
Slå på ljud

Tareq Taylor är en av Sveriges mest framgångsrika tv-profiler. I år vann han Kristallen för Årets tv-profil. Han leder även succéprogrammet Tareq Taylors matresa på SVT. Just nu är Tareqs brorsdotter Sunny Taylor, 20, med i Idol.

Sunny Taylor medverkar i Idol 2021

Sunny är en av storfavoriterna och under hennes audition i Malmö ställdes sig juryn upp och sa att hennes framträdande var en ”knockout”. Sedan hennes audition har hon gång på gång charmat juryn och är en av årets storfavoriter.

I torsdagen Idol är det ett nytt moment för i år som de kallar för Idol Giget. Alla deltagare som har gått vidare från slutaudition får sjunga framför juryn en gång till, men denna gången med publik och band.

Tareq Taylors hyllning till sin brorsdotter Sunny Taylor

När Hänt når Tareq för en kommentar om Sunnys medverkan i Idol var det en varm och fin hyllning direkt från tv-kocken. Han hyllar hennes röst men berättar även om hennes svagheter hon behöver jobba med.

– Ja, hon är så fantastisk. Hon har alltid haft en så enormt vacker röst och fin talang i det. Hennes kamp handlar om att jobba med sitt självförtroende i de här bitarna när det kommer till att stå bredvid massor av andra och sjunga, säger han och fortsätter:

– Men att hon kan sjunga, det råder det inga tvivel om. Jag tycker ju, utan att vara partiskt, att hon håller internationell klass, stjärnklass. Hon har sån ton i sin röst på sitt sätt att sjunga och det har jag alltid tyckt. Idol eller inte så hoppas jag att det är fler som ser det och tar vara på det. Det är en liten juvel Sunny.

Hänt har också varit i kontakt med Sunny och hon bekräftar Tareqs fina ord och förklarar hur mycket han betyder för henne.

– Ja han stöttar mig ju jättemycket, han peppar mig. Tareq och hans familj betyder väldigt mycket för mig. De är väldigt kärleksfulla och han stöttar mig som fan.

LÄS OCKSÅ: Sylvia Oti Kingsford om att lämna Idol 2021 – nu rasar TV4-tittarna

LÄS OCKSÅ: 5 saker du kanske inte visste om Alexandra Imper i Idol 2021

FOTO: TV4, Björn Lindahl/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN