LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför känner du igen Pontus Bäck i Bachelorette Sverige 2021

09 nov, 2021 
Pontus Bäck i Bachelorette 2021
Pontus Bäck är en av killarna som söker kärleken i Bachelorette 2021.
Känner du igen Pontus sedan tidigare? Det är inte alls konstigt!
Här har du sett honom innan!
Annons
Fem saker om Julia FranzénBrand logo
Fem saker om Julia Franzén

Äntligen har det blivit dags för TV4 att ta sig an uppdraget att skapa Bachelorette Sverige. Den 15 november är det premiär och årets Bachelorette som söker kärleken i programmet är den personliga tränaren och livscoachen Julia Franzén, 31.

När TV4 avslöjade vilka killar som medverkar i Bachelorette 2021 så visar det sig att glasmästaren Pontus Bäck, 28, från Mölnycke, är en av deltagarna. Om man som tv-tittare känner igen Pontus sedan tidigare är det inte alls konstigt, då han har sökt både ett och annat i tv tidigare.

Vilka tv-program har Pontus Bäck medverkat i?

Det är inte bara i ett tv-sammanhang som Pontus Bäck synts till tidigare, utan tre.

Pontus Bäck som ”Plan B” i Bachelor 2019

Pontus Bäck syntes första gången i Bachelor 2019. Men han var inte någon av det årets ungkarlar, utan dök upp några sekunder i TV4 Play-programmet Bachelor – Tjejerna avslöjar allt, där tjejerna som dejtade årets ungkarlar fick snacka ut i efterhand om vad som hänt och visats i programmet.

Annons

En av deltagarna år 2019 var Hannah Forsdahl. Hon vann ingen av ungkarlarnas hjärtan, och kanske hade det lite på känn då hon fortsatte höras med en kille hemma i Sverige, samtidigt som hon dejtade i Bachelor. Hannah kallade killen för sin ”sin plan B”

Detta visade sig vara Pontus Bäck, som blev inbjuden till programmet där han fick visa upp sig i några sekunder.

PONTUS Bäck som plan b i bachelor 2019
Pontus Bäck som ”Plan B” i Bachelor 2019.

Pontus Bäck i Flirty dancing på TV4

Det där med att söka kärleken i tv verkar vara ett koncept som Pontus blev såld på. En kort tid senare dök nämligen Pontus Bäck upp i tv-programmet Flirty dancing på TV4.

Där fick Pontus gå på dejt med en främmande kvinna. Men det var ingen vanlig dejt. Första gången de träffades skulle de genomföra en dans ihop, som de tränat på varsitt håll en tid innan. Under dansen fick de inte säga ett ord till varandra.

Pontus Bäck i Flirty dancing
Pontus Bäck twerkar i Flirty dancing.
Okänd tjej och Pontus Bäck i Flirty dancing
Pontus Bäck i Flirty dancing.

Så gick det för Pontus Bäck i Idol 2020

Tredje gången Pontus syntes i tv-rutan var när han sökte till Idol 2020. Framträdandet gick bra, men det blev dessvärre ingen guldbiljett.

Annons

– Kan säga att jag och juryn var eniga om beslutet, berättade Pontus för Hänt då och fortsatte:

– Kan ju inte bli besviken över något jag visste sedan innan. Vet ju ändå om att jag inte har världens bästa röst.

Pontus Bäck sökte till Idol 2020
Pontus Bäck sjunger för juryn i Idol 2020.

Bachelorette Sverige blir alltså fjärde gången som Pontus sökt sig till ett tv-program och kommit med. Det lär heller inte bli den sista gången.

Bachelorette har premiär den 15 november klockan 19.00 på Sjuan och finns såklart även tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

FOTO: Robert Jadenfeldt/TV4, TV4

Annons