LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

9 saker du vill veta om Sebastian Martinsson i Bachelor 2021

01 feb, 2021 
Sebastian Martinsson är en av två ungkarlar i Bachelor 2021.
Men frågan är ju vem Sebastian egentligen är?
Vad gillar han och vad jobbar han med?
Annons
Här är ungkarlarna i Bachelor Sverige 2021Brand logo
Här är ungkarlarna i Bachelor Sverige 2021

Två ungkarlar ska i Bachelor 2021 tävla om tjejernas uppmärksamhet i hopp om att hitta den rätta. En av killarna är Sebastian Martinsson. Men vem är Sebastian? Hänt svarar!

Hur gammal är Sebastian Martinsson och var bor han?

Sebastian är 28 år gammal och är bosatt i Södertälje, utanför Stockholm.

– Jag bor strax söder om Stockholm, säger Sebastian.

Vad heter Sebastian Martinsson på Instagram?

Den nya bachelorn är aktiv på Instagram. Han har en följarskara på dryga 800 personer, ett antal som kanske kan öka när han kliver in som ungkarl i tv-programmet.

På Instagram heter han sebastian.martinsson och delar med sig av bilder från det mesta i privatlivet – familjen, naturen och träning.

Se

Vad jobbar Sebastian Martinsson med?

Årets Bachelor arbetar inom läkemedelsbranschen.

Annons

– Jag jobbar på ett av Sveriges största läkemedelsföretag med medicintillverkning. Det är en riskabel miljö men jag trivs väldigt bra. Jag har grymma kollegor och jag ser definitivt att jag kan göra karriär där.

Vad tycker Sebastian om i livet?

Sebastian brinner för att hitta en balans, framförallt i vardagen.

– Jag älskar att hitta balansen i vardagen. Komma bort från det stressiga, komma ut här till det lugna, till landet. Det ger mig så otroligt mycket, det här med landskap och natur, säger Sebastian och konstaterar:

– Jag börjar uppskatta det mer och mer för varje år som går.

Sebastians ord om tidigare dejtinglivet

Det blir inte några av Sebastians första dejter i Bachelor, utan han har erfarenhet av att dejta sedan innan.

– Jag har ju dejtat en del. Det har man ju. Och man har ju försökt hitta den här rätta personen, den här lilla gnistan som bara finns där. Men jag kan inte säga att jag har hittat den än, säger Sebastian Martinsson och fortsätter:

Annons

– Men jag är ju på en plats i livet där jag är så redo för det här. Jag är så stabil i mig själv, jag känner mig så trygg i mig själv. Så det enda som saknas det är att dela livet med någon.

Vad söker Bachelor-Sebastian?

Vad är det för slags tjej som Sebastian vill slå sig till ro med då? Något som är säkert är att han har en klar bild över hur drömkärleken ska vara!

– Jag heter efter en trygg och smart tjej. Intelligens är något jag verkligen gillar. En smart tjej och allmänbildad, det är helt klart ett plus, säger Sebastian och fortsätter:

– Jag vill ju träffa en tjej som vill leva ett aktivt liv som kan göra spontana saker men även planera upp saker. Hon vill ha aktivitet i vardagen, som man kan växa med, som man kan prata om allt med.

Något som däremot inte spelar någon roll eller är viktigt över huvudtaget är åldern på tjejerna som söker.

– Ålder spelar ingen roll för mig, det viktiga är att man är på samma plats i livet, menar Sebastian och fortsätter:

Annons

– Känslor går ju inte att styra. Helt plötsligt så står hon där och man fattar inte vad som hände.

Sebastian om familjen

Familjen betyder allt för Sebastian som har en mycket nära kontakt med sina föräldrar och syster. Sebastians mamma är dessutom anledningen till att Sebastian är en av årets Bachelors, då hon var personen som skickade in ansökan.

– Familjen betyder ju allt för mig. Jag har så bra kontakt med mina föräldrar och min syster, säger Sebastian och fortsätter:

– Jag pratar varje dag med mina föräldrar på telefon, min syster också.

Sebastian Martinsson om sin medverkan i Bachelor 2021

Sebastian tränar idag en hel del, och det är främst crossfit som gäller. Som ung var han en lovande hockeyspelare, däremot satte en skada stopp för drömmen. Nu är det en annan dröm som ligger i fokus – att hitta kärleken!

– Jag är verkligen redo att träffa någon att bli gammal med. Jag är 100 procent seriös med min medverkan, konstaterar Sebastian.

Ansökan till Bachelor Sverige 2021 har öppnat. Här kan du söka till programmet!

FOTO: Jakob Dahlström/TV4

Annons