LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sebastian Martinsson och Simon Lindström blir årets bachelors 2021

31 jan, 2021 
Simon Lindström, Sebastian Martinsson
Sebastian Martinsson och Simon Lindström är årets bachelors.
De presenterades i söndagens avsnitt av Nyhetsmorgon.
Men Sebastian var med på länk, istället för att fysiskt vara med i studion.
Nu berättar han för Hänt om beslutet.
Annons
Här är årets BachelorBrand logo
Här är årets Bachelor

Nu har uppladdningarna inför årets säsong av Bachelor kommit igång. I söndagens avsnitt av Nyhetsmorgon presenterades de två ungkarlarna Simon Lindström, 29, och Sebastian Martinsson, 28, som kommer stå i centrum i jakten på att träffa den rätta.

– Jag ska vara rak och ärlig och vara mig själv. Jag ska säga vad jag tycker och vad jag känner och aldrig ljuga för någon, säger Simon, som är på plats i Nyhetsmorgon.

Och Sebastian verkade vara inne på samma spår – att ärlighet är det viktigaste.

– Jag vill ju hitta någon att liksom vara i team med. Vi ska kunna prata om allt, vilja uppleva saker och se världen ihop. Vi ska kunna vara ärliga och trygga med varandra.

– Har man den grunden, då kommer man lyckas, säger Sebastian.

Beskedet om nya Bachelor 2021

Efter att Bachelor ställdes in förra året kommer nu det glädjande beskedet att Bachelor 2021 kommer att bli av. Förra året stoppades nämligen programmet – bara några veckor efter att TV4 hade avslöjat ungkarlarna.

Annons

Killarna som sökte förra året var Simon Glimhed, 29, och William Karlsson, 25. Men ganska snabbt nåddes de av det tråkiga beskedet att det inte kommer bli något kärleksäventyr för någon av dem. Anledningen var Coronans snabba framfart över världen.

Precis som i förra säsongen av kärleksprogrammet kommer det alltså vara två killar som är på jakt efter att hitta sin stora kärlek. I ett meddelande till Hänt har TV4 nu förklarat anledningen till att det blev två bachelors även detta år.

”Numera är Bachelor-äventyret en resa för två killar och fjolårets säsong avbröts olyckligt på grund av pandemin. Nu har vi en ny säsong med många nyheter och då presenterar vi en helt ny duo som kompletterar varandra på ett nytt sätt”, skriver exekutiv producent Jonathan Nordin till Hänt.

Därför var Sebastian Martinsson inte på plats i studion

Men hittills har killarna varken fått träffas eller lära känna varandra – något som TV4 verkar vara väldigt noggranna med. När killarna presenterades i Nyhetsmorgon var nämligen Simon på plats i studion, medan Sebastian var med via länk.

Simon Lindström, Sebastian Martinsson, Jenny Alversjö
Sebastian var med via länk.

När Hänt når Sebastian förklarar han varför han inte var på plats i Nyhetsmorgon-studion.

– Ja asså det var ju för att de inte ville att vi skulle bli polare. De ville separera oss för att vi inte skulle bli kompisar liksom, säger han till Hänt.

Även pressekreterare Paulina Bånge har förklarat att det inte är meningen att killarna ska bli kompisar.

”De ska ju vara konkurrenter i spelet och vi vill att första mötet ska vara när det drar igång.”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TV4, Instagram

Annons