LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bachelor stoppas i sista stund

25 mar, 2020 
Linnea Lundgren
Cornaviruset sprider sig snabbt över världen och har satt förhinder i många människors vardag.
Nu kan Hänt avslöja att TV4 väljer att sätta stopp för årets säsong av succé-programmet Bachelor.
"Det stämmer att vi ställer in".
Annons
Här är årets BachelorBrand logo
Här är årets Bachelor

Det var bara för några veckor sedan som TV4 valde att avslöja sina två ungkarlar för årets säsong av dejtingprogrammet Bachelor. Först ut att presenteras för de nyfikna tittarna var ängelholmaren Simon Glimhed, 29, som då berättade för Hänt om vad han söker i en framtida kärlek.

– Jag hoppas på att kunna hitta någon med mycket humor, som är spontan och gärna lite sprallig. Jag är ganska lugn så vi kan komplettera varandra där, sa Simon då.

Näst ut var William Karlsson från Göteborg som skulle ha blivit det här årets “hemliga ungkarl”. Med sina 25 år skulle han blivit den yngsta ungkarlen i programmets historia.

– Det är jättekul. Jag har dejtat ganska mycket tidigare men aldrig riktigt hittat någon som jag har klickat med, har han tidigare sagt till Hänt om sin medverkan i Bachelor.

TV4:s chockbesked

Men enligt flera källor inom produktionen kommer det alltså inte bli någon kärlek för varken Simon eller William. Anledningen är Coronans snabba framfart över världen. Viruset har påverkat stora delar av samhället och många länder har valt att stänga sina gränser för inresande.

Då Bachelor vanligtvis spelas in på en paradisort kan man tänka sig att reseförbudet är en av de faktorer som spelar in i TV4:s chockbeslut.

“Det stämmer att vi ställer in den planerade inspelningen av Bachelor. Under rådande omständigheter går det inte att genomföra produktionen som planerat”, skriver Hans Abrahamsson, exekutiv producent på TV4, i ett sms till Hänt.

Annons