LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bachelor-Simon Hermanssons livsförändring med flickvännen

16 apr, 2020 
Simon Hermansson och Olivia
I februari blev Simon Hermansson och Olivia Hallman ett par.
Nu avslöjar Bachelor-profilen den stora livsförändringen med flickvännen.
– Det bara hände!, skriver han.
Annons
TV4 avslöjar – hockeykillen är årets Bachelor: ”Helt obegripligt”Brand logo
TV4 avslöjar – hockeykillen är årets Bachelor: ”Helt obegripligt”

Det var i Bachelor 2019 som TV4-tittarna fick lära känna Simon Hermansson, 29. Under inspelningen av dejtingsåpan träffade han flera tjejer som fångade hans intresse men trots detta var Simon fortfarande singel när alla avsnitt visats på tv.

I julas valde Simon att ge relationen med Isabella Larka, 30, som var en av deltagarna i Bachelor, en ny chans. Men efter ett par träffar bestämde de sig för att gå skilda vägar.

Simon behövde dock inte vänta länge förrän han hittade den stora kärleken som han så länge väntat på. I ett inlägg på Instagram avslöjade Bachelor-profilen i februari att Västerås-tjejen Olivia Hallman tagit honom med storm och att de två är ett par.

– Det sa bara klick med stora bokstäver. Har aldrig känt såhär bra med någon såhär snabbt, sa Simon till Hänt i samband med relationsavslöjandet.

Orden om kärleksrelationen

Under våren har följarna fått se Simon och Olivias förhållande blomstra. De båda har barn sedan tidigare relationer och det verkar som att den lilla familjen trivs väldigt bra ihop.

Annons

”Svårt att verkligen förstå hur lyckligt lottad man egentligen är. Er dör jag för! Älskar er från botten av mitt hjärta. Komplett är det rätta ordet!”, skrev Simon nyligen till en bild på flickvännen och barnen.

Även Oliva har vid flera tillfällen skrivit om kärleken till pojkvännen.

”Tack för den genuint kärleksfulla, lugna, roliga, omtänksamma man du är. Du är en förebild! Du är genuint god med ett stort hjärta”, skrev hon på Instagram tidigare i april.

Olivia och Simon har flyttat ihop

Simon Hermansson har tidigare varit bosatt i Nynäshamn, utanför Stockholm, tillsammans med sin dotter. I Bachelor berättade han inte hade kunnat tänka sig att bosätta sig någon annanstans.

Men efter kärlekslyckan med Olivia Hallman verkar det som att Simon har tänkt om. I ett nytt inlägg på Instagram avslöjar han nämligen att han har flyttat till Västerås där flickvännen bor.

”Har inte insett det förrän idag, men jag har flyttat till Västerås. Skulle aldrig göra det för nån men för dig har de aldrig ens varit ett frågetecken. Det bara hände!”, skriver Simon Hermansson.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons