LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför känner du igen Pontus Bäck i Flirty dancing

24 mar, 2020 
Därför känner du igen Pontus Bäck i Flirty dancing
I dejtingprogrammet Flirty dancing får två singlar som för varandra är helt okända känna av kemin i en dans.
I säsongsavslutningen ser vi Pontus Bäck och Frida dansa tillsammans.
Men, tv-tittarna kan känna igen Pontus från ett annat sammanhang. Hänt reder ut!
Annons
Allt du vill veta om nya dejtingprogrammet Flirty dancingBrand logo
Allt du vill veta om nya dejtingprogrammet Flirty dancing

Idag finns det många singlar som tycker dejtinglivet är svårt. Hur länge ska man egentligen behöva vänta tills man träffar någon och var är en bra plats för att hitta den rätta?

Denna ovisshet är något som tv-världen snappat upp och resultatet har blivit en hel drös av dejtningprogram. Ännu finns det inte tillräckligt med program för att mätta varken singlarna eller tv-tittarna. Det är också anledningen till att ytterligare ett program med ett nytt koncept kommit upp till ytan.

Det nya programmet heter Flirty dancing, där vi får följa singlar som genom en dans med en helt för dem främmande person ska avgöra om det finns kemi dem emellan eller inte.

I en vacker miljö ska singlarna dansa tillsammans utan att säga ett ord. Dansen får de öva på i fyra dagar innan mötet, med hjälp av två dansinstruktörer. Och ingen passar väl bättre som programledare för detta dansprogram än självaste skådespelaren och dansaren Rennie Mirro, 48.

Annons

Dansen mellan Frida och Pontus

I avsnitt fyra, som även är säsongsavslutningen får tittarna träffa administratören Frida, 26, och glasmästaren Pontus, 26. De fick en specialkoreograferad rutin som utspelade sig på ett ånglok i skogen. Orsaken till att de fick utföra sin dans på ett tåg var för att de bodde i olika städer, och att tåget då skulle föra dem samman.

Pontus Bäck i Flirty dancing
FOTO: TV4
Pontus Flirty dancing
FOTO: TV4
Pontus Bäck Flirty dancing
FOTO: TV4
Annons

Men visst är det så att tv-tittarna kan känna igen Pontus från ett annat sammanhang, i alla fall de som följde den senaste säsongen av Bachelor Sverige slaviskt.

Där har tittarna sett Pontus förut

Ett program som tillhör Bachelor är Bachelor – Tjejerna avslöjar allt, där tjejerna som dejtar årets ungkarl får snacka ut om programmen som sänds.

I ett av de sista programmen av Tjejerna avslöjar allt ifrågasätts tjejerna angående att de haft kontakt med killar hemma, medan de varit i Sydafrika för att träffa årets ungkarlar Simon Hermansson och Felix Almsved.

Annons

En av tjejerna som fortsatte höras med en kille hemma i Sverige samtidigt som hon dejtade i Bachelor var Hannah Forsdahl. Hon hördes med en kille som hon kallade för “sin plan B”, då hon menade att om det inte funkade med bachelorn så fanns han där hemma. Detta var något som programledaren Malin Stenbäck snappat upp och låg minst sagt steget före. Nämligen hade hon bjudit in Hannahs plan B, som var ingen mindre än Pontus Bäck, numera titulerad Flirty dancing-Pontus!

Pontus Bäck som Plan B i Bachelor
FOTO: TV4 Play och C More

FOTO: TV4

Annons