TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrosso visar upp nya lyxkontoret – se alla bilderna här

20 okt, 2021 
Johanna Alm
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrossos sminkmärke Caia ska flytta till nya större lokaler, och efter en intensiv renovering står lokalerna nu klara.
Se bilderna på lyxkontoret här!
Annons
Bianca Ingrossos chock efter bilden på Christian Bauer – “Sinnessjukt”Brand logo
Bianca Ingrossos chock efter bilden på Christian Bauer – “Sinnessjukt”

Efter ett intensivt letande i jakten på större lokaler för Bianca Ingrossos sminkimperium Caia fann de tillslut drömlokalerna på Biblioteksgatan i Stockholm. Tidigare höll de till på Humlegårdsgatan, men efter att imperiet vuxit och personalen i företaget blivit fler gick flyttlådorna till större lokaler.

Efter ett halvårs letande och runt tjugo olika lokaler så hittade entreprenören äntligen rätt lokaler mitt på Biblioteksgatan, där hon och hela Caia-gänget kommer kunna bygga vidare på det populära smink- och hudvårdsmärket.

Bianca delade i veckan med sig av bilder på det nyrenoverade kontoret, och det är ett minst sagt vackert kontor som definitivt kommer att inspirera de anställda vidare i deras vision för Caia.

Bianca Ingrossos nya lägenhetsköp

Det är inte bara kontoret som Bianca valt att utöka, tidigare i veckan avslöjade hon för sina följare att hon och pojkvännen Phillipe Cohen även ska flytta till en ny lägenhet.

Annons

”Och JA mina vänner! I början av den här veckan köpte vi våra absolut största drömmars lägenhet! Den har verkligen allt och mycket mer än vad jag någonsin drömt om.”, skrev hon då till en bild på henne och Phillipe.

Efter en intensiv budgivning blev till slut den 300 kvm stora lägenheten Biancas. Lägenheten kommer renoveras innan inflytt, men enligt henne själv förväntas inflyttningen ske nästa sommar.

– Jag ska flytta kök och göra om badrum och så vidare. Men jag är så glad! Alltså jag har sånt pirr i magen för livet, berättar Bianca i sin vlogg på Youtube.

Bianca visar upp nya lyxkontoret – se bilderna här!

I veckan la influencern upp ett bildspel med bilder från kontoret. Intill bilderna skrev hon att det var den största dagen i hennes liv och att hon är så stolt över sig själv och sina kollegor på Caia.

Här är de otroliga bilderna från det nya lyxkontoret:

FOTO: Bianca Ingrosso/Instagram
Annons
FOTO: Bianca Ingrosso/Instagram
FOTO: Bianca Ingrosso/Instagram
FOTO: Bianca Ingrosso/Instagram
FOTO: Bianca Ingrosso/Instagram

FOTO: Bianca Ingrosso/Instagram, Wahlgrens värld/Discovery+

Annons