Carolina Gynnings nya barnbesked med Viktor Philipson

CAROLINA GYNNING

I somras blev Carolina Gynning och Viktor Philipson föräldrar till lilla dottern Vilda.
Och nu, några månader senare, kan Carolina berätta att hon är sugen på en till liten bebis.

Carolina Gynning, 43, är en riktig multitalang och har många strängar på sin lyra. Förutom att vara en duktig konstnär så driver hon även en populär podd ihop med vännen Carina Berg, 44.

Sedan ganska länge tillbaka är Carolina ihop med Viktor Philipson, 35. Paret träffades via gemensamma vännen Mira Fröling, 31 – och det slog gnistor direkt.

Förra sommaren tog det dock slut mellan paret, men det dröjde inte länge förrän de kunde berätta att de blivit tillsammans igen. Sedan dess har kärleken sprudlat mellan paret och snart kunde de även avslöja att de väntade barn ihop!

I somras kom Carolinas och Viktors lilla barn till världen och dottern fick namnet Vilda. Carolina har även döttrarna Adele, 7, och Alicia, 9, från ett tidigare förhållande med Alexander Lydecker.

Stefan Löfvens kärlekslycka med 6 år äldre frun Ulla – familjelivet

Viktor Philipsons händelse med Vilda som äcklade Carolina Gynning

Sedan dess att Vilda kom till världen har Carolina och Viktor fått ställa om till föräldralivet med småbarn. Men i princip verkar det som att de fortsätter hitta på roliga saker och åka ut på äventyr.

Förra veckan berättade Carolina i podden Berg & Gynning – hittar sig själva att hon och Viktor varit ute och jagat. Då ska Viktor dock ha gjort något som äcklade Carolina rejält.

– Grejen var så här, alltså han kom ju tillbaka med blod över hela händerna och liksom ner på armarna och är så här "heeej pappas lilla älskling" och lyfte upp Vilda. Då kan jag bli lite så här "uh äckligt", sa Carolina då i podden.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Carolina Gynnings nya barnbesked med Viktor Philipson

I en intervju med Aftonbladet berättar Carolina nu om hur första tiden som småbarnsförälder varit den sista tiden.

Men det är på frågan om hon kanske är gravid snart igen som hon berättar om nya planerna på fler barn.

– Jag vet. Jag hoppas det. Alla sa till mig att när du fött ditt tredje barn kommer du känna att du är klar. Men jag känner inte det. Jag känner bara att jag vill ha ett till, säger hon och fortsätter:

– Viktor säger väl ja, men vi inser att det inte är ett bra läge precis nu. Vi får se, vi kanske försöker igen om ett halvår eller ett år. Men nu ligger vi lite lågt. Jag vill också komma i form igen, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Alla låtar Idol-deltagarna sjunger nästa fredagsfinal

LÄS OCKSÅ: Tildes ilska mot TV4-kollegan – ryter ifrån: ”Provocerad”

FOTO: WIXTRÖM JIMMY/Aftonbladet/TT, Cornelia Nordström/Expressen/TT

Senaste nytt