TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Familjen annorlunda-Sami Nikula om saknaden efter pappan

10 nov, 2021 
https://image.hant.se/image-7885483?imageId=7885483&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=95.89&x=0&y=0
Mikael Einarsson
Sami Nikula
Sami Nikula kan se tillbaka på ett tufft år med utmattning och corona-fall inom familjen.
Och nyligen delade Familjen annorlunda-profilen med sig av saknaden efter sin far.
Annons
7 svenska barnskådisar – då och nuBrand logo
7 svenska barnskådisar – då och nu

Tillsammans med ex-hustrun, Matilda Nikula, fångade Sami Nikula, svenska folkets hjärtan efter sin medverkan i tv-serien Familjen annorlunda. Sami är pappa till nio barn, sju av dem med Matilda.

Idag bor nästan alla barnen med pappan Sami i Hallstahammar. Yngsta sonen Frasse bor dock med mamma Matilda på Gotland.

Efter separationen från Matilda har det varit tufft för Sami. Ex-hustrun flyttade snabbt till Gotland, medan Sami och barnen blev kvar.

Helt plötsligt vara han ensam med alla barnen och det blev en stor omställning för honom – något han berättat i en tidigare intervju med Hänt.

– Det var en ganska turbulent tid. Herregud, alltså jag gick tamejfan på knäna ganska länge. Själva måendet hade ju ingenting och göra med skilsmässan i sig, plötsligt så blev jag ju stående där med barnen på heltid. Och den andra föräldern körde på sitt race där liksom, sade Sami.

Sami Nikula har funnit kärleken på nytt

Sedan en tid tillbaka är den turbulenta perioden över. När Hänt talade med Familjen annorlunda-profilen igen berättade Sami gladeligen att han hittat en ny kärlek, nämligen Nataliie Bonnevier. Och han behövde inte titta särskilt långt för att hitta henne.

Annons

– Vi har ju alltså varit vänner i över tre år. Jag lärde känna henne då strax efter att skilsmässan blev officiell, jag gick ju på föräldraledighet då, säger han och fortsätter:

– Vi träffades nere vid badet. Det var ju inte någon tillstymmelse att det skulle vara något annat än vänskap. Jag var ju inne i den fasen med skilsmässan.

Året som gått har varit rätt så tuff för Sami. Först drabbades han av utmattning, och tidigare under hösten berättade han att hans äldsta son drabbats utav corona.

Det är ett av mina äldre barn som smittats. Dock verkar det inte vara värre än en vanlig förkylning bortsett från att lukt och smak försvunnit helt. Vi andra har klarat oss bra än så länge och våra tester visade negativt. Dock måste vi vara i karantän fram tills andra testet som görs på måndag”, skrev han i ett meddelande till Hänt för en kort tid sedan.

Familjen annorlunda-Sami Nikulas familjesorg

Helgen som gick var det alla helgonens dag. En dag där man tänder ett ljus på kyrkogården för att hedra någon som gått bort.

Det gjorde Sami – något han delade med sig av i ett inlägg på Instagram.

Livet börjar så sakteligen krypa tillbaka efter alla jäkla sjukdomar. Lekparkshäng och träning med Natalie samt ett gäng barn. Blev även ett besök till Svedvi kyrkogård för att hedra min far”, skriver Sami följt av en hjärtemoji.

Foto: Sami Nikula/Instagram

FOTO: TV4, Sami Nikula/Instagram

Annons