ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Vem valde Sebastian Martinssons i Bachelor 2021? Hon fick sista rosen

10 nov, 2021 
vem valde sebastian martinsson av shilera och ida
Sebastian Martinsson är en av ungkarlarna i Bachelor 2021.
Nu är finalen klar.
Blev det Ida Nordfors eller Shilera Sulhav?
Nu avslöjar vinnaren för Hänt sina känslor som stormade efter valet!
Annons
Hon får sista rosen av Sebastian – Se klippet härBrand logo
Hon får sista rosen av Sebastian – Se klippet här

I Bachelor 2021 var det två ungkarlar som tävlade om tjejernas uppmärksamhet. En av grabbarna som hoppade på att hitta den rätta i programmet var Sebastian Martinsson, 28.

Hittade han kärleken? Ja, det verkar så!

Vem valde Sebastian av Ida och Shilera?

Efter sex veckor på Rhodos var det enda två tjejer kvar som tävlade om att vinna Sebastians hjärta. Det stod mellan designteknikern Shilera Sulhav, 30, och studenten Ida Nordfors, 24 – båda från Stockholm.

Den lyckliga tjejen som fick sista rosen och som fick fortsätta dejta Sebastian utan alla andra tjejer blev Ida.

Sebastian Martinsson gav sin sista ros till Ida i Bachelor 2021
Bachelor-Sebastian ger sin sista ros till Ida.

Idas ord om att få sista rosen av Sebastian: ”Det var äkta”

Såklart var det en lyckostorm för Ida, men även Sebastian efter att valet äntligen var klart. Men vad hände sen? Vad gjorde Ida och Sebastian efter valet?

Annons

– Då åkte vi till ett hotell och checkade in med det andra paret. Elvira och Simon. Vi firade tillsammans och åt middag, vi beställde in lite bubbel som vi skålade i. Vi pratade mest där och då om hur sjukt allting var, vi alla var såklart jätteglada, berättar Ida Nordfors i en intervju med Hänt.

Frågan är, hade Ida på känn att hon skulle bli vald?

– Svårt att säga, men efter vår övernattning kändes det så bra. Men jag vågade inte tro fullt ut på det, men jag minns att när jag mötte hans blick på berget så såg jag glädjen i hans ögon och då började det långsamt sjunka in, säger Ida till Hänt och fortsätter:

– Jag kände mig så trygg i det vi hade, det var äkta. Var det menat så skulle det bli vi.

Sebastian Martinsson berättade i sista avsnittet av Bachelor att hans känslor för Ida var riktiga och starka. Frågan är, vad kände Ida där och då? Var hon kär?

– Ja, jag kände det. Jag var kär, det växte sig ännu starkare när kamerorna stängdes av. Jag insåg det mer och mer när jag fick känna efter utanför tv-bubblan. I bubblan var jag lite mer rädd, men så fort jag kom hem så var det på riktigt, avslutar Ida till Hänt.

Bachelorette har premiär den 15 november klockan 19.00 på Sjuan och finns såklart även tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

FOTO: TV4

Annons