ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför saknas Shilera Sulhav i sista avsnittet av Bachelor 2021

10 nov, 2021 
Sebastian Martinsson och Shilera Sulhav i Bachelor 2021
I det sista avsnittet av Bachelor 2021 får tjejerna chansen att ställa killarna mot väggen.
Men Shilera Sulhav, som kom på andra plats, medverkar inte.
Nu avslöjar hon sanningen om frånvaron för Hänt.
Annons
Simon om årets Bachelor: ”Emotionell berg och dalbana”Brand logo
Simon om årets Bachelor: ”Emotionell berg och dalbana”

Bachelor 2021 är nu över och sista rosorna har delats ut. Efter en tuff säsong med mycket kärlek och tårar väntar nu istället Bachelorette, där tittarna kommer få möjlighet att följa Julia Franzén, 31, och hennes nya äventyr.

Bachelor-Sebastian valde att inte ge sista rosen till Shilera

När ungkarlarna och deltagarna tillbringat sex veckor på Rhodos blev det dags för årets bachelors att göra sina slutgiltiga val.

Sebastian Martinsson valde mellan designteknikern Shilera Sulhav, 30, och studenten Ida Nordfors, 24, som båda är bosatta i Stockholm. Ida blev den lyckliga tjejen som fick den sista rosen, och Shilera fick åka hem utan kärlek.

Shilera blev ledsen efter att inte ha tilldelats den sista rosen av Sebastian i Bachelor 2021
Shilera fick inte sista rosen i Bachelor 2021.

Varför medverkade inte Shilera Sulhav i sista avsnittet av Bachelor 2021?

I det sista avsnittet av Bachelor 2021 samlas alla tjejer som medverkat i programmet denna säsong, tillsammans med programledaren Malin Stenbäck och de två ungkarlarna Simon och Sebastian.

Annons

Frågetecken som skapats under säsongens gång reds ut, och tjejerna får helt enkelt chansen att ställa killarna mot väggen.

En person som inte tog den chansen var Shilera, som landade på en andra plats denna säsong. Varför? Det svarar Malin på med mystiska ord.

– Jag kan tänka mig att det är flera som undrar om Shilera och varför hon inte är här ikväll, säger Malin Stenbäck i sista avsnittet av Bachelor och fortsätter förklara:

– Men hon fick frågan och ville inte närvara helt enkelt!

Shilera avslöjar sanningen bakom frånvaron i programmet

När Hänt når Shilera så visar det sig att hon faktiskt var på plats under inspelningen av programmet, men inte framför kameran.

– Jag var i studion på plats eftersom flera Tjejerna avslöjar allt-avsnitt spelades in samma dag. Men mådde för dåligt efter allt produktionen utsatt mig för, så orkade inte vara med sista, berättar Shilera för Hänt.

Bachelorette har säsongspremiär den 15 november på TV4. Alla avsnitt kommer finnas tillgängliga att streama på måndagar på TV4 Play.

FOTO: TV4

Annons