ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför bytte Lina kläder under dejten med Filip i Bonde söker fru

08 dec, 2021 
Emil Karlsson Lagnelius
AvOla Lagerström
Lina Larsson och Filip Nilsson i Bonde söker fru 2021.
Under dejten mellan Bonde-Filip och Lina inträffar något märkligt.
För Hänt reder Lina ut sanningen bakom – som man inte får se i tv.
– Då var filmteamet inte med, säger hon.
Annons
Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"Brand logo
Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"

Spannmålsbonden Filip Nilsson, 28, från Strömsholm är en av bönderna som söker kärlekslyckan i årets säsong av Bonde söker fru.

Han bjöd nyligen in fyra av tjejerna till gården, men har valt att skicka hem Lovis Jonsson, 29, från Gävle och Matilda Andreasson, 30, från Nossebro. Lovis har för övrigt redan hittat kärleken – i en annan tv-bonde! – vilket du som Hänt Plus-läsare kan läsa om i samlingsartikeln om bortvalda brevskrivare.

De som återstår på Filips gård är Lina Larsson, 27, Eskilstuna och Ellinor Eke-Göransson, 28, Stockholm.

Därför gjorde Lina tre klädbyten

Och i kvällens avsnitt uppstår en ny uppseendeväckande händelse, som vakna tittare lär notera.

– Jag hoppas verkligen att vi landar i ömsesidiga känslor och kanske en lite förälskelse i det hela, säger Lina till kameran inför dejten med Filip.

Annons

– Jag är övertygad om att de här sista dejterna kommer vara avgörande. Jag känner att båda egentligen har allt jag söker, säger Filip i avsnittet.

Filip Nilsson och Lina Larsson i Bonde söker fru 2021.
Lina inleder dejten i en klädsel...
Filip Nilsson och Lina Larsson i Bonde söker fru 2021.
...byter sedan om till en annan klädsel...

När Filip hämtar upp Lina med jetski för dejten på Slottsholmen har hon en beige modern kjol med skärp och fickor, till det ett svart linne upptill. Plötsligt i avsnittet har hon sedan en annan klädsel, en sommaridyllisk blommig grönvit klänning med liten volang upptill.

Filip Nilsson och Lina Larsson i Bonde söker fru 2021.
...och avslutar i en tredje klädsel.

Och när hon och Filip till slut återvänder till gården har hon en grå, alldeles för stor, linneskjorta, med Filips gröna shorts nedtill.

Annons

När Hänt pratar med Lina försöker hon reda ut varför hon bytte kläder tre gånger under dejten.

– Först hade jag en äventyrs-outfit. Senare hade jag så klart en lite finare outfit eftersom det var en slutdejt. Sist men inte minst – och det ser man inte i tv – så blev det en enorm jävla storm när vi skulle hem från jetskin. Då var filmteamet inte med. Det var så kallt, men eftersom Filip var en riktig gentleman så lånade han ut sina torra kläder till mig.

Lina fortsätter:

– Det var därför jag hade på mig hans shorts. Det var faktiskt inte mer spännande än så. Det blev lite tokigt där, men jag var nära att frysa arslet av mig, rent ut sagt!

Filip Nilsson och Ellinor Eke-Göransson i Bonde söker fru 2021.
Ellinor var inte speciellt glad när Filip kom tillbaka med Lina.

En som inte uppskattade det sista klädbytet var Ellinor, som inte visste att Filip och Lina kysstes under dejten men som kunde dra sina egna slutsatser.

Annons

– Hon har hans shorts på sig. Jag menar, jag tror inte att det är jättekul för nån att se. Och jag tyckte att det var jobbigare än vad jag trodde, säger Ellinor till TV4:s kamera.

Lina Larssons beteende har väckt ilska hos tittarna. Här bemöter Lina kritiken.

Hänt har sökt TV4.

Foto: TV4

Annons