Pernilla Wahlgrens familjebild med Oliver Ingrosso förbryllar

Pernilla Wahlgren på middag med Chrsitian Bauer, Benja,in Ingrosso, Bianca Ingrosso, Oliver Ingrosso, Theo Wahlgren, Phillippe Cohen.

Pernilla Wahlgren la ut en familjebild på Instagram och kärleken strömmade in från följarna.
Men – en detalj i bilden förbryllar...
Allt du vill veta om Oliver Ingrosso
Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 53, har varit tillsammans med Christian Bauer, 55, sedan i maj och numera är han en given medlem i familjen Wahlgren/Ingrosso.

När Pernilla i går åt julmiddag på Wärdshuset Ulla Winbladh med sina barn var det en självklarhet att Christian var med.

”Årets första med julbord med La Famiglia. #älskadefamilj”, skriver Pernilla på Instagram och får mycket kärlek från följarna.

”Underbart att se er alla tillsammans! Jag vet hur svårt det är att få ihop det med vuxna barn etc så jag vet också hur ”gött” det känns i mammahjärtat. Glad för din skull, Pernilla”, skriver en av alla som skickar kärlek till familjen.

Pernilla med nya pojkvännen Christian.

Även Christian Bauer trivs med sin nya familj.

”Som jag njöt av och med er”, ger han som svar på Pernillas inlägg och lägger till sex röda hjärtan.

Därför gillar inte Oliver Ingrosso rampljuset

Pernilla Wahlgrens barn är välkända för svenska folket.

Bianca Ingrosso, 26, är entreprenör och tv-profil, Benjamin Ingrosso, 24, är artist och låtskrivare och yngsta barnet Theo Wahlgren, 14, syns frekvent i Wahlgrens värld.

Benjamin, Bianca och Oliver Ingrosso på mormor Christina Schollins 80-årsfest 2018.

Men en som brukar hålla sig i bakgrunden är storebror Oliver Ingrosso, 31, framgångsrik DJ som numera går under artistnamnet ”Oling”.

– Jag tror att jag alltid har varit annorlunda från många i min familj ända sedan jag var liten, säger Oliver i en ny intervju med Aftonbladet, som beskriver hur fotografen får kämpa för att få honom att ens kolla in i kameran när det är dags att ta bilder till artikeln.

– Jag tror att de flesta människor har en viss grundidentitet som man föds med som är svår att rubba på, jag skulle tro att det här är en del av det. Jag har aldrig varit intresserad av att söka uppmärksamhet på det sättet, även när jag är bland en grupp människor, säger han till Aftonbladet.

Det är tydligt att Oliver aldrig har gillat rampljuset.

– Jag minns när jag gick på stan när jag var väldigt liten och inte fattade varför folk stirrade på min mamma. Då gick jag runt och gav dödsblickar till alla hela tiden. Sedan blev man äldre och förstod att det får man acceptera.

Men på den nya familjebilden som Pernilla Wahlgren har lagt ut sitter Oliver Ingrosso i förgrunden och ler med hela ansiktet in i kameran.

Men det är inte den udda detaljen som följarna har reagerat mest på – nej, i stället är det hur lik Oliver är både sin bror Benjamin och Biancas pojkvän Phillipe Cohen, 27.

”Vad lika Oliver och Benji är när Oliver ler”, skriver en följare.

”Phillipe och Oliver är ju kopior”, svarar då en annan.

LÄS OCKSÅ: Christian Bauers ex-flickvän träder fram: ”Därför sprack förhållandet”

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso i sexbråk med Hanna Ferms nya pojkvän

LÄS OCKSÅ: Tittarna rasar mot TV4 efter skämtet om Bianca Ingrosso

Foto: TT & Pernilla Wahlgrens Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN