Tittarna rasar efter att Discovery+ avslöjat Julia Franzéns val i Bachelorette

JULIA FRANZÉN, BACHELORETTE

Spänningen om vem Julia Franzén kommer välja till slut i Bachelorette är olidlig.
Men nu rasar tittarna över en detalj som avslöjar hur Julia väljer.
”Så jäkla märkligt”, skriver en tittare.

Årets säsong av Bachelorette börjar lida mot sitt slut. Hittills har säsongen varit väldigt händelserik och det är över 20 killar som har sökt in till programmet för att fånga Julia Franzéns, 31, hjärta.

Inför nästa vecka är det bara slutdejterna som återstår och tittarna kommer äntligen få veta vem som får hennes allra sista ros. Men nu menar tittarna att den spänningen är i princip borttagen. Det är åtminstone en person som man kan utesluta i Julias val av kille.

Hänt har tidigare rapporterat om detaljen som avslöjade Julias val när det kommer till Angelo Jovic, 31. Det är nämligen som så att bara några veckor efter Bachelorette-inspelningarna begav han sig till Toscana för att spela in ett annat dejtingprogram.

Tabben som avslöjade att Angelo Jovic inte får sista rosen i Bachelorette

Programmet som Angelo nu ställer upp i heter True love och har snart premiär på Discovery+. I programmet är det 24 singlar som söker kärleken och deras känslor kommer sättas på prov i form av ceremonier. Man kommer mäta av deltagarnas kärlek till varandra med hjälp av lögndetektorer.

Det enda problemet är bara att det skett en liten miss. När Discovery+ gick ut med deltagarlistan för True love så var det många som höjde på ögonbrynen när de såg att Angelo fanns med bland deltagarna.

I skrivande stund har TV4-tittarna fått veta att Angelo har fått lämna Bachelorette. Men när reklamen för True love började gå på tv så var han fortfarande högaktuell för Julia och det var många tittare som trodde att han skulle ta sig långt.

TRUE LOVE

Angelo syntes till i reklamen för True love långt innan det stod klart att han fick lämna Bachelorette.

FOTO: DISCOVERY+

Men tittarna fick då svart på vitt att det troligtvis aldrig blir Angelo och Julia. Det är ju inte särskilt troligt att man åker iväg och spelar in ett nytt dejtingprogram ifall man precis fått sista rosen i Bachelorette.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tittarna rasar efter avslöjandet om Angelo i True love

Nu passar tittarna på att visa sitt stora missnöje över tabben som avslöjade allt.

”Här har vi killarna i starten.Tror ni de kommer finna sann kärlek i True Love? Premiär 16 december. Följ True love se för mer uppdatering om programmet.”, skriver Discovery+ på sitt Instagramkonto.

I bildspelet är det Angelo som pryder den första bilden och nu rasar följarna.

”Men åååh, vilken spoil..........”, skriver en.

”Så jäkla märkligt att ni går ut med att han ska vara med i detta program innan han blev utröstad ur Bachelorette”, skriver en annan.

”Jaha då vet vi att Julia inte valde Angelo eller att det inte höll”, skriver en tredje.

”Då vet vi att Angelo inte fick sista rosen iallafall haha”, konstaterar en fjärde.

LÄS OCKSÅ: Ullared-Ola-Conny bryter tystnaden om okända ex-frun

LÄS OCKSÅ: Bonde-Linas beteende väcker stor ilska: ”Osmakligt”

FOTO: Duygu Getiren/TT, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN