Discovery+ avslöjar Julia Franzéns val – veckor innan finalen i Bachelorette

ANGELO JOVIC, JULIA FRANZÉN

Angelo Jovic är en av killarna som Julia Franzén dejtar i årets säsong av Bachelorette.
Men nu visar det sig att han, kort efter inspelningarna, åkte ner till Toscana för att vara med i dejtingprogrammet True love. Betyder detta att Discovery+ har avslöjat hur Julia väljer?
Bachelorett-Petrus kupp mot Julia Franzén för att fånga kyssen
Slå på ljud

Årets säsong av Bachelorette är i full gång och intresset för dejtingprogrammet verkar vara minst lika stort som för systerprogrammet Bachelor.

I Bachelorette är det Robinson-profilen och influencern Julia Franzén, 31, som söker kärleken och hittills har det bjudits på både hångel och romantiska dejter.

En av killarna som söker kärleken i Julia är konsultchefen och PT:n Angelo Jovic, 32. Redan när duon såg varandra första gången slog det gnistor mellan dem och nu återstår det att se om Angelo får den sista rosen av Julia.

Däremot finns det nu en viss detalj som talar för att Angelo inte får den sista rosen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Angelo Jovic är en av deltagarna i dejtingprogrammet True love

Det är Discovery+ som ligger bakom det nya kärleksprogrammet True love. I programmet är det 24 singlar som söker kärleken i Villa Amore i Toscana. Känslorna kommer sättas på prov i ceremonier och man kommer mäta av deltagarnas kärlek med hjälp av lögndetektorer.

Det man kan vinna i True love är äkta kärlek, tillit och en miljon kronor och nu visar det sig att Angelo är med i programmet.

Redan för en vecka sedan kunde Discovery+ gå ut med deltagarna som ställer upp i programmet och då var det många som höjde på ögonbrynen när de såg Angelo.

När Hänt når Discovery+ berättar de att de om glädjen över att ha med Angelo i programmet.

True love spelades in i somras för sändning nu den 16 december på discovery+. Hur andra program och kanaler sänder kan vi inte påverka. Vi är glada att Angelo och alla de andra deltagarna ville ta chansen att söka kärleken i True Love, säger Mathilde Albinsson, pressansvarig för True love på Discovery Networks Sweden.

JULIA FRANZÉN, ANGELO JOVIC

Angelo och Julia fick en härlig singeldejt och de drack goda viner.

FOTO: TV4

Kan det vara avslöjat hur Julia Franzén gör sitt val i Bachelorette?

Kort efter inspelningarna av Bachelorette på Rhodos, så ska Angelo med andra ord ha åkt ner till Toscana för att spela in det nya dejtingprogrammet True love. Med tanke på att True love spelades in så kort inpå Bachelorette så verkar det som att det redan nu avslöjas att Angelo inte hittar kärleken i Bachelorette Sverige 2021.

Nu kanske många frågar sig själva hur troligt det egentligen är att man åker iväg för att söka kärleken som singel i True love om man precis mottagit sista rosen i Bachelorette? Men man ska aldrig säga aldrig! Detta kan ju faktiskt bara Julia och Angelo själva svara på. Och ett definitivt svar får vi nog invänta tills dess att det absolut sista avsnittet av Bachelorette har sänts.

Men det vi kan konstatera är ju i alla fall att Angelo och Julia inte blev ett par efter programmet – då han sökte kärleken på nytt i ett annat program.

Hänt har, utan framgång, sökt TV4 för en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Sorayas verkliga relation till bonussonen Axel

LÄS OCKSÅ: Bibi var med i julkalendern Mirakel – det gör hon idag

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN