TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Soraya Lavasanis hyllning till maken Ralph Lavasanis son Axel Olsson

30 nov, 2021 
AXEL OLSSON, SORAYA LAVASANI
Vid det här laget är det ganska välkänt att TV4-profilen Soraya Lavasani och maken Ralph Lavasani har två barn ihop. Men att Soraya även har bonussonen Axel är desto mindre känt.
Nu hyllas Axel av sin kära bonusmamma!
Annons
Allt du vill veta om Soraya Lavasanis succékarriär på TV4Brand logo
Allt du vill veta om Soraya Lavasanis succékarriär på TV4

Soraya Lavasani, 39, är ett välkänt ansikte för TV4-tittarna och tillsammans med parhästen Martin Järborg, 42, gör hon succé i Nyhetsmorgon.

I mars tidigare i år var lyckan total mellan den populära tittarduon. Soraya och Martin återförenades nämligen igen, efter att Soraya varit borta under en längre period i och med hennes mammaledighet.

I april 2020 kunde Soraya och maken Ralph Lavasani, 52, välkomna sitt andra gemensamma barn till världen. Det blev en liten pojke som fick namnet Winston, makarna har även dottern Bianca, 4, tillsammans. I samband med att Winston föddes gick Soraya på mammaledighet och när hon kom tillbaka till jobbet tidigare i år var det som sagt riktigt glada miner!

Soraya Lavasani ersattes av Maria Forsblom

Under Sorayas frånvaro ersattes hon av kollegan Maria Forsblom, 35, och även duon Martin & Maria blev en omtyckt duo bland TV4-tittarna. Däremot kunde tittarna dock tycka att det blev lite väl flamsigt då och då.

Annons

”Nä, jag saknar Steffo och Jenny. Tycker inte Martin och Maria ska ha Nyhetsmorgon. För flamsigt!”, skrev en person då.

Sedan dess att Soraya kom tillbaka till jobbet igen har hon och Martin i vanlig ordning sänt morgonshowen tillsammans på vardagarna. Maria har dock fortsatt figurera i programmet och har fått sända en hel del ihop med Steffo Törnquist, 65.

Men nu verkar det vara slut med Nyhetsmorgon för Marias del, hon har nämligen fått ett helt nytt uppdrag på TV4. Efter en mängd år på kanalen har Maria nu alltså fått chansen att leda sitt alldeles egna program. I januari 2022 börjar kanalen nämligen sända sitt nya underhållningsprogram Secret song, där kända gäster kommer att hyllas av nära och kära samt av artister som de beundrar.

Sorayas okända bonusson – nu visar hon upp Axel

När Soraya inte sänder Nyhetsmorgon umgås hon ofta med maken och barnen. Det är dock inget hon gärna skyltar om i sociala medier. Soraya har nämligen tidigare berättat för Hänt om varför hon avstår från att visa upp barnen.

Annons

– Min dotter, som är fyra, har jag inte visat hela ansiktet på på flera år. Och Winston har jag exponerat fram tills nyligen då han fortfarande varit så mycket bebis i sitt utseende, förklarade hon då.

Men nu visar det sig att Soraya inte bara har barnen Bianca och Winston i sitt liv. Ralph har nämligen sonen Axel från en tidigare relation och nu väljer Soraya att hylla sin kära bonusson!

”När jag själv brister i bakningen älskar jag att ha en bonusson som kompenserar och skapar mysig stämning i vårt hem. Tack Axel”, skriver hon på sin Instagram-story till en bild på honom.

SORAYA LAVASANI, AXEL OLSSON
Axel verkar vara en riktig hejare på att baka.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons