Allt du vill veta om nya musikprogrammet Secret song Sverige

Maria Forsblom är programledare för Secret song Sverige

I veckan kunde TV4 avslöja deras nya storsatsning Secret song Sverige, som gjort stor succé utomlands.
Nu kommer det äntligen till Sverige och vi har samlat ihop ett askplock av all information du behöver veta om det nya programmet.
Läs mer här!
Allt du vill veta om Maria Forsblom och hennes karriär
Slå på ljud

I veckan avslöjades det att Maria Forsblom ska leda det nya musikprogrammet Secret song Sverige. Men vad går egentligen programmet ut på?

I Efter fem presenterades TV4:s nya söndagsunderhållning: musikprogrammet Secret song Sverige. I programmet överraskas kända gäster av nära och kära och av artister de beundrar.

Programmet har tidigare gjort succé i både Finland och Frankrike och nu kommer det äntligen till Sverige!

Det här går programmet Secret song Sverige ut på

I programmet kommer tv-tittarna få följa kända svenska gäster där de överraskas av nära och kära och av artister de beundrar. I en ensam stol vänd mot en stor scen väntas ett musiknummer framkalla känslorna hos närmare 30 svenska kändisar. Några av de vi kommer att få se är Charlotte Perrelli, Eric Saade, Måns Möller, Amelia Adamo, Titti Shultz och Lotta Engberg.

Vem kommer att leda Secret song Sverige?

Programmet kommer att ledas av ingen mindre är TV4:s egna profil Maria Forsblom, som tidigare är känd från Nyhetsmorgon.

– Det känns jättekul att få leda Secret Song Sverige! Det är ett varmt, positivt och känslosamt program. Efter inspelningarna var det många medverkande som sa att det är just ett sådant program vi behöver nu efter en lång tid av mörker, säger Maria i Efter fem och fortsätter:

– Jag hade väldigt roligt under inspelningarna och skrattade mycket, men det kom också många tårar när gästernas familjer, vänner och kollegor berättade om hur viktiga de är för dem, och vad de betyder för varandra.

När har Secret song Sverige premiär?

När har Secret Song Sverige premiär då? Jo, redan i januari kan tittarna få se det nya sångprogrammet under åtta söndagskvällar på TV4 och på TV4 Play.

LÄS OCKSÅ: Så gick det sen för deltagarna i Bachelor 2021 – mer kärlek och bråk

LÄS OCKSÅ: Här är alla deltagare i Grand Designs Sverige 2021 – säsong 2 på TV4

FOTO: Efter fem/TV4 Play

FRÅN FÖRSTASIDAN