TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Simon Lindströms missnöje över hur mycket pengar han fick för Bachelor

14 nov, 2021 
SIMON LINDSTRÖM
När man är med i tv-program så får man oftast en ersättning motsvarande en månadslön.
I en live-sändning på Instagram berättar Bachelor-Simon Lindström nu att det finns ett visst missnöje gällande just pengarna.
Annons
Svartsjukedrama i "Bonde söker fru" – Se klippet härBrand logo
Svartsjukedrama i "Bonde söker fru" – Se klippet här

Årets säsong av Bachelor 2021 har fått ett slut och i vanlig ordning var det en oerhört spännande upplösning.

Precis som föregående år var det två killar som sökte kärleken i årets säsong av Bachelor. Killarna var inga mindre än Sebastian Martinsson, 28, och Simon Lindström, 30.

Sebastian valde att ge sin sista ros till Ida Nordfors, 24, och Simon valde att ge sin sista ros till Elvira Svensson, 23.

I det sista avsnittet av Bachelor, som spelades in i somras, fick tittarna veta att båda paren fortfarande var kärlekspar efter programmet. Men sedan dess har det hänt ett och annat och Simon har tidigare förklarat för Hänt varför det tog slut med Elvira.

Okända relationen: Simon har varit ihop med Bonde söker fru-Lina

En annan sak som Hänt väldigt nyligen kunde avslöja är också ett och annat om Simons tidigare förhållanden. För dem som tittar på årets säsong av Bonde söker fru vet man nog mycket väl vem brevskrivaren Lina Larsson, 27, är. Lina söker till spannmålsbonden Filip Larsson, 27, och hittills har man kunnat se att kärleken sprudlar mellan dem.

Annons

Men det är inte bara med bonden Filip som kärleken har sprudlat för Lina. Även några år tidigare, närmare bestämt ungefär tio år sedan, så var hon faktiskt i en relation med Simon!

– Ja just det, ja. Jodå, vi har varit tillsammans. Jag är ganska ung nu med, men under våra yngre dagar så hängde vi ihop där ett tag, så vi har ett förflutet. Men ett fint förflutet, så jag är inte förknippad med de tidigare flickvännerna han pratar om i Bachelor och det har jag alltid valt att förtydliga, berättade Lina för Hänt.

Idag är Lina och Simon goda vänner och hejar gärna på varandra om de ses på stan.

Bachelor-Simon om ersättningen från TV4

Innan Simon klev in i Bachelor för att hitta kärleken så hade han kämpat och slitit med sitt eget företag. Simon är delägare i en e-handel som sysslar med inredning och för Hänt har han berättat att det går väldigt bra.

Annons

– Jag har ju gjort väldigt mycket slit-jobb med det så nu känner jag att jag vill plocka lite av frukten jag odlat. Det växte som sjutton så det är skitkul verkligen, berättar Simon för Hänt.

BACHELOR 2021
I finalveckan stod det mellan Matilda B, Elvira och Nora.

I Bachelor har tittarna fått veta att Simon nyligen blivit egenföretagare och enligt allmänna uppgifter så driver han en enskild firma.

Under lördagen hade Simon en live-sändning på sin Instagram där han bjöd in följarna till att lyssna och ställa sina frågor. En av frågorna handlade om ifall Simon fick betalt för att vara med i Bachelor.

– Ja, man fick ersättning men det var ju inte så mycket liksom, säger han och tillägger:

– Men jag har blottat hela min själ för svenska folket, så med tanke på det så fick jag inte tillräckligt betalt för det.

FOTO: TV4

Annons