Tittarnas ilska efter TV4:s sista avsnitt av Bachelor

Bachelor

Nu rasar tittarna – efter sista avsnittet av Bachelor.
Detta då de kommit på kanalens lögn.
”Lagom missvisande”, skriver en argt.

Kärlek, drama och tårar har präglat årets säsong av Bachelor 2021. Simon Lindström och Sebastian Martinsson var årets bachelors och de gav sina sista rosor till Elvira Svensson och Ida Nordfors.

Men höll kärleken? De undrar nog de flesta. I Bachelors sista program för säsongen, Den sista rosen, fick de sätta sig i soffan och svara på frågan om de är ett par idag. Både paren svarade då ja – men så är inte fallet idag. Då detta spelades in i juli har mycket hunnit ändras och Elvira och Simon är inte ett par idag. Simon har berättat varför för Hänt.

– Vi är inte ihop idag, tyvärr. För det första känns det riktigt pissigt och det känns för jävligt. Vi båda har satsat så mycket på det här, så det känns så jobbigt av den anledningen. Men det känns också skönt för vi har en sådan bra dialog och kontakt idag.

Avslöjar
Här visar Farmen-vinnaren Daniel nya flickvännen Malin

Därför funkade det inte mellan Simon och Elvira

Simon fortsatte:

– Det här beslutet har vi tagit tillsammans. Vi är fortfarande vänner och vi tycker om varandra.

Vad var det som inte funkade?

– Svårt att säga vad det beror på, en del kanske är att det är jävligt svårt att dejta från maj fram till nu. Man får liksom inte ens handla på Ica tillsammans, sedan har vi bott på på varsin sida av Sverige. Vi kunde inte ens gå ut och gå med Elviras hund, det var för jävligt och skitsvårt. Man kände en press från tittare och produktion att det ska hållas. Sedan vet jag inte om det är allt det beror på.

– Men det var verkligen skitsvårt och jobbigt. Ibland känner man att det inte går hela vägen, det var en faktor. Det har varit jävligt jobbigt. Det första jag ville göra när jag kom hem var att visa upp Elvira, men det fick jag inte.

Tittarna rasar mot TV4

De paren säger i programmet blir alltså missvisande – då de är inspelat för flera månader sedan medan de framställs som att det är nu.

”Alltså det är skillnad på i somras och idag. Ni kanske inte kan säga att de är ett par idag. Ni borde skrivit en uppdatering efter programmet hur de ser ut idag”, skriver en.

”Programmet spelade sin i juli. Lagom missvisande. Vi vill veta om det är ett par idag. I november, inte i somras”, skriver en annan.

SENASTE NYTT!