Idol 2023 marknadsföring banner

Därför har Peg Parnevik brutit med Let's dance-Linn Hegdal

13 nov, 2021 
https://image.hant.se/byline-mikael-einarsson.jpg.jpg?imageId=7885483&x=0&y=0&cropw=100&croph=95.890410958904&width=1318&height=1318
Mikael Einarsson
Linn Hegdal, Peg Parnevik
Efter uppbrottet från Filip Lamprecht tidigare i somras har Peg Parnevik nu brutit med alla i hans närhet.
En av dem är Filips danspartner från Let´s dance-tiden, Linn Hegdal.
– Tror det har räddat mig, säger Peg i podcasten Pilowtalk.
Annons
Minns du kärleksparen från Let's Dance
Minns du kärleksparen från Let's Dance

Peg Parnevik, 26, och Filip Lamprecht, 24, blev ett par för drygt fem år sedan. Under våren sattes deras relation på ett rejält prov när Filip ställde upp i TV4:s underhållningsprogram, Let´s dance.

Filip dansade ihop med proffsdansaren, Linn Hegdal. Trots relationen med Peg var det många som började misstänka att en möjlig romans mellan Filip och Linn pågick.

I den egna podcasten Pilowtalk med Peg och Penny berättade Peg, bland annat, att hon fick ta emot elaka kommentarer och påhopp på sociala medier.

Även Filip slog ifrån sig ryktet att det skulle vara någonting mellan honom och Linn i en intervju med P4 Extra. Bara spekulationer, menade han.

– Det gillas att spekuleras och det är inte så dramatiskt, vi mår bra. Vi är fortfarande tillsammans, berättade Filip.

Recept.se Nyhetsbrev

Men när Filip senare gästade P3 med: Sara Kinberg och Ison Glasgow skulle det visa sig att de alls inte var ett par längre. I programmet beskrevs Peg som hans ex.

Annons

Peg Parnevik om Filip Lamprechts beteende: ”Elak och kall"

För en tid sedan gästade Peg Parnevik Martin Björks intervjuserie Intimt med Björken. Peg fick då frågan om hon skulle kunna tänka sig att vara tillsammans med Filip igen, då svarade artisten att hon inte kan tänka sig det.

– Jag tycker inte att han betedde sig bra. Han var väldigt elak och kall. Det var väldigt hårt, säger hon i videon.

En uppfattning folk verkade ha om deras relation var att Peg körde med Filip.

– Jag har aldrig varit en sådan person, jag är väldigt känslig och kärleksfull. Bredvid honom, och i vissa sammanhang, så såg jag att jag var den hårda med tatueringar som styrde och var jobbig. Och han var så fin ock söt.

Nu har det gått ett tag sedan paret gjorde slut. I det senaste avsnitt utav den egna podcasten Pilowtalk med Peg och Penny passade Peg på att prata om uppbrott, när hennes syster, Penny, inte kunde vara med på grund utav magsjuka.

Annons

Peg Parneviks markering mot Linn Hegdal

I avsnittet berättar Peg att hon avföljt och brutit med alla i Filips närhet, bland annat hans danspartner Linn Hegdal.

– Jag tror det har räddat mig. Då måste inte jag veta om de är ute och festar, är på resa. Jag vill inte veta. säger hon och fortsätter:

– Att ha sociala medier, att ha Instagram och konstant bli påmind, man blir ju galen även om man är världens coolaste person.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons