Jonna Lundell drabbad av diskbråck – egna orden om svåra smärtan

Influencern Jonna Lundell har drabbats av diskbråck.
På Instagram story berättar hon om smärtorna som plågar henne.
Tänk er förlossningsverk som aldrig avtar", skriver Jonna.

Tillsammans med maken Joakim Lundell, 36, så är Jonna Lundell, 27, bland de mäktigaste på sociala medier i Sverige just nu. Paret slog igenom på Youtube för flera år sedan med att göra olika ”pranks” på varandra, och idag har de miljonfölje.

Makarna har även flera serier på discovery+, bland annat Spökjakt, Familjen Lundell, Hide and seek samt Lundellhuset. För sina insatser i tv-rutan har makarna belönats med Kristallen-priset.

För tre år sedan blev Jocke och Jonna föräldrar till dottern Lunabelle, och i augusti förra året blev de tvåbarnsföräldrar när sonen Linoel föddes. Det är med andra ord full fart hemma hos familjen Lundell i Norrköping just nu.

Exklusivt
TV4-Marlénes ilska – ryter ifrån mot beteendet

Jonna Lundell har drabbats av smärtsamt diskbråck

Dock inte på Jonna – tvärtom. På Instagram story berättar Youtube-profilen i ett par inlägg att hon nyligen drabbats av diskbråck, något som påverkar hennes vardag rejält.

Som ni säkert redan hört så har jag drabbats av diskbråck vilket suger! Jag får i stort sätt inte göra någonting och det gör mig väldigt frustrerande och rastlös. Jag får inte bära barnen, inte ens plocka upp en napp om den tappas. Ni vet att jag har väldigt svårt att fråga om hjälp då jag helst vill göra allt själv. Detta blir då genast svårare för mig. Att tex behöva väcka Jocke för att fråga honom om han kan bära upp Lionel från spjälsängen och upp på skötbordet, när jag lika gärna hade kunnat göra det själv när jag ändå är vaken. Men nepp det går inte.

Kampen mot svåra smärtan

Vidare skriver Jonna Lundell att hon hellre föder tio barn än att gå omkring med den smärta hon gör nu.

Tänk er en förlossningsvärk som aldrig avtar, utan som sitter i heeeela tiden. Under två dygn som jag 12 minuter och det var i väldigt hett vatten i badkaret. Jag har inte kunnat sitta, ligga eller stå utan det enda som funkat har varit att stå och trampa eller att gå, gå och gå.

Nu verkar det som att en lösning kan vara på väg. Jonna berättar att hon har täta besök hos naprapaten, vilket gjort att hon kan sitta korta stunder, få lite sömn och kunna tänka klart.

Så tacksam att jag blir tårögd”, skriver Jonna Lundell.

Första inlägget. Foto: Instagram

Andra inlägget. Foto: Instagram

LÄS OCKSÅ: Sven-Bertil Taubes sista önskan till 25 år yngre frun Mikaela

LÄS OCKSÅ: Bonde söker fru-Simon Ohlsson och hustrun Amanda har fått barn

FOTO: Jonna Lundell/Instagram, Discovery+

SENASTE NYTT!