TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kristin Kaspersens okända relation till kändissonen Lance Hedman

12 nov, 2021 
Mikael Einarsson
Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen är väldigt aktiv på sociala medier och Instagram.
Nu visar tv-profilen upp sin okända relation till en viss kändisson – och det är ett par riktigt fina ord hon delar med sig av!
Annons
Här stormar Lance Hedman ut under terapeutsamtalet i Behandlingen – se klippet härBrand logo
Här stormar Lance Hedman ut under terapeutsamtalet i Behandlingen – se klippet här

Kristin Kaspersen, 52, har varit med länge i mediabranschen. 22 år gammal inledde hon tv-karriären som väderpresentatör för TV3 Norge – och sedan rullade det bara på.

Därefter fortsatte Kristin som programledare för en rad olika tv-program, bland annat Sommar på Gröna Lund och Uppdraget.

Efter det har vi kunnat se henne programleda andra stora tv-produktioner, som Melodifestivalen, Svenska Idrottsgalan, Fångarna på Fortet samt populära Nyhetsmorgon – för att nämna några.

Kristin Kaspersens vinst i Let's dance 2019 med Calle Sterner

2019 ställde Kristin upp och medverkade i TV4:s underhållningsprogram, Let's dance. Ihop med danspartnern Calle Sterner dansade paret sig hela vägen till final mot Magdalena Forsberg och Tobias Karlsson, där Kristin och Calle sedan stod som slutsegrare.

Tillsammans med ex-pojkvännen Martin Lamprecht har hon sonen Filip Lamprecht, som också han har tagit hem vinsten i Let's dance.

Annons

Kristin Kaspersen har även sonen Leon Fahlén från ett tidigare äktenskap med Hans Fahlén. Efter tio år tillsammans, fem som gifta, valde paret att gå skilda vägar 2011.

Kristin Kaspersen om kärlekslivet efter alla år som singel

I tio år har Kristin nu varit singel, och på Instagram har hon tidigare skrivit om hur det är.

Visst kan jag dessa dagar känna mig ensam. Vilket jag aldrig annars gör. För jag är inte ensam. Jag har mina söner, min familj och vänner. Och nej, jag tänker inte leva resten av livet själv. Men jag är glad att jag lever. Och jag är glad att jag lever det liv jag vill leva, med eller utan någon.

Att vännen Pernilla Wahlgren hittat kärleken igen på äldre dagar har gett Kristin ett visst hopp, något hon utryckte i ett avsnitt av Wahlgrens värld för ett kort tag sedan.

Kristin visar upp okända relationen till Lancelot Hedman

På tal om relationer, och okända sådan. Nu visar Kristin upp när hon var på en spelning med kändissonen Lance Hedman, som alltså är son till Magnus Hedman och Magdalena Graaf. På Instagram väljer Kristin nu att hylla Lance till skyarna!

Annons

Bästa Lance Hedman. Tack för ikväll. Du är fantastisk på alla sätt!”, skriver den populära programledaren på sin Instagram.

Så hur känner Lance och Kristin varandra egentligen? Jo, de dansade såklart i samma säsong av Let's dance för två år sedan! Lance Hedman landade då på en hedrande tredjeplats.

Kristin visar upp okända relationen med Lancelot Hedman på Instagram. Foto: Instagram

FOTO: Kristin Kaspersen/Instagram, Charlotte Brunzell/TT

Annons