LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bachelor-Sebastian: Så hett blev det under sista dejten med Shilera

12 nov, 2021 
Bachelor-Sebastian och Shilera
Sebastian Martinsson gav sin sista ros till Ida Nordfors i Bachelor 2021.
Men innan dess var han på en övernattningsdejt med Shilera Sulhav.
Nu avslöjar han detaljer om den sista natten med Shilera.
För vad hände egentligen när kamerorna hade slocknat?
Annons
Bryter ihop efter händelsen i Bachelor – Se klippet härBrand logo
Bryter ihop efter händelsen i Bachelor – Se klippet här

Sebastian Martinsson var en av årets Bachelors. Tillsammans med Simon Lindström medverkade han i programmet i jakten på den stora kärleken.

Och visst gick det bra med kärleken, i det sista avsnittet valde Sebastian nämligen Ida Nordfors och igår kunde Hänt avslöja att de fortfarande är ett par. Simon Lindström valde att ge Elvira Svensson sin sista ros, men tyvärr varade inte kärleken mellan dem två. Idag är de inte längre ett par.

Nu kommer Sebastian med nya detaljer om den sista dejten med Shilera Sulhav, som stod i final mot Ida Nordfors. För vad hände egentligen när kamerorna hade slocknat?

Sebastian Martinsson om kärleken till Ida Nordfors idag

Sebastian och Ida har sedan de kom hem från resan undanhållit och smugit med sin kärlek. Och det har varit tuff, något som Sebastian konstaterade i en intervju med Hänt.

– Det har varit oerhört svårt och tufft att hemlighålla detta. Så det ska bli så skönt när allt är släppt för då kan man börja leva som normalt igen, säger Sebastian.

Annons

Samtidigt konstaterar han att det har varit värt det. Nu längtar paret till att ha en normal vardag igen och slippa hemlighålla sin relation.

– Ida betyder så mycket för mig. Hon har allt man vill ha i en tjej och mer därtill. Jag är så lycklig. Jag är helt klart mer kär nu än när vi kom hem. Det jag ser mest fram emot är att kunna ha en normal vardag ihop och slippa tänka på att någon ser oss.

Sebastian avslöjar detaljer på sista dejten med Shilera Sulhav

I slutet av programmet fick både Simon och Sebastian en varsin övernattningsdejt med tjejerna som var kvar, Simon hade en heldag med både Matilda Borgström och Elvira. Likaså hade Sebastian en sista dejt med både Ida och Shilera.

Sebastian och Shileras sista dejt
Bild från Sebastian och Shileras sista dejt tillsammans.

När Sebastian nu gästar Martin Björks intervjuserie Intimt med Björken avslöjar han hur långt han egentligen gick med tjejerna under de sista dejterna.

– Låg du på drömdejten?, frågar Martin Björk, varpå Sebastian Martinsson svarar:

– Nej det gjorde jag inte, det är faktiskt sant.

FOTO: Youtube / TV4

Annons