ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Shilera Sulhav kritiserar Bachelor 2021 efter sin medverkan

06 okt, 2021 
Shilera om Bachelor 2021
Shilera Sulhav är en av de som söker kärleken hos Sebastian Martinsson i Bachelor 2021. Men efter programmet kritiserar hon nu produktionen för hur de fått henne att framställas.
– Jag är chockad över vilken karaktär produktionen klipper ihop mig till, säger hon till Hänt.
Annons
Simon om årets Bachelor: ”Emotionell berg och dalbana”Brand logo
Simon om årets Bachelor: ”Emotionell berg och dalbana”

Shilera Sulhav är en av tjejerna som söker den stora kärleken i Bachelor 2021. Hon har siktet inställt på Sebastian Martinsson och har tagit sig halvvägs till att vinna Sebastians hjärta. Under säsongen har det redan uppstod drama, intriger och bråk. I veckans avsnitt blev det även mycket känslor då fyra nya tjejer kommer in i programmet för jaken på kärlek.

Detta uppskattades inte av alla tjejerna som under avsnitten beskriver det som jobbigt och påfrestande – då de får mindre och mindre tid med killarna. Nu berättar deltagaren Shilera om hur hon ser på inspelningen och hur produktionen framställt henne i samband med att de nya tjejerna kom in i programmet.

Shilera Sulhav om inspelningen: ”Svårt att hitta motivationen”

Shilera berättar att hon under inspelningen kände sig frustrerad då hon hade svårt att hitta motivationen till att stanna kvar när det kom in nya tjejer.

– Jag kände mig ibland väldigt frustrerad i Grekland för jag var verkligen där för att hitta kärleken och det blev svårt att hitta motivationen till att stanna kvar när nya tjejer kom in, säger Shilera och fortsätter:

Annons

– Den enda trösten när tjejerna som blivit ens nära vänner åkt ut är att få mer tid med killarna. Så det kändes som ett slag i magen när nya tjejer kom in. Sedan känns det verkligen otroligt jobbigt att det klipps ihop som att det är jag som fryser ut tjejerna samt att jag framstår som totalt besatt av Sebastian.

Shilera har inget ont emot någon av tjejerna och har kontakt med allihopa.

– Jag har viss kontakt med alla tjejer då vi har en gemensam gruppchatt men har blivit extra nära vän med Omayda och Linda.

Shileras kritik mot produktionen: ”Har inte alls mått bra”

Shilera kritiserar även produktionen då hon tycker de fått henne att framstå som en annan karaktär än den hon är.

– Jag är chockad över vilken karaktär produktionen klipper ihop mig till och har inte alls mått bra denna vecka på grund av det. Det är mycket som klipps bort och det syns inte att jag utöver mina rädslor också var glad, hade jätteroliga stunder och hade en fin relation med tjejerna. Jag är 100 procent nöjd med min insats, jag är stolt över att jag vågade vara med i en reality-show.

Hade du velat göra något annorlunda?

– Jag hade inte valt att göra någonting annorlunda, jag var precis där jag behövde vara och är tacksam för att jag vågade gå emot mina rädslor. Idag hade jag dock inte varit lika naiv över hur reality-tv funkar.

FOTO: TV4 play

Annons