ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Bachelor-Elin Johansson om bråket med Alice Opebiyi

29 sep, 2021 
Bachelor-Elin Johansson & Bachelor-Alice Opebiyi
I veckans avsnitt av Tjejerna avslöjar allt brister Bachelor-Elin ut i gråt i vännen Alices famn.
Nu berättar Elin för Hänt om sanningen bakom tårarna – som tittarna aldrig får se.
– Det var en väldigt jobbig dag i mitt liv, säger hon till Hänt.
Annons
Bachelor-Matilda får åka hem efter singel-dejten med SimonBrand logo
Bachelor-Matilda får åka hem efter singel-dejten med Simon

Årets säsong av Bachelor är i full gång och så även sidoprogrammet och talkshowen Tjejerna avslöjar allt. I showen får tjejerna komma till tals, och det blir ofta riktigt känslosamt när de kommer in på djupa ämnen och relationer.

I det senaste avsnittet av Tjejerna avslöjar allt berättade Alice Opebiyi, 25, om en situation som förändrade allt mellan henne och vännen Elin Johansson, 25. Alice tyckte att hon inte kunde stå för Elins beteende och sa då till Elin att hon inte kunde tänka sig vara vänner efter inspelningen.

– Det blev bara så mycket för mig, det var därför jag blev ledsen. För alltså jag sa ju egentligen bara att det inte känns som att vi kommer vara vänner när vi kommer hem. Och då var ni bara såhär "jo jo vi kommer vara kompisar". Jag bara "okej, fast hör ni vad jag känner nu?", förklarar Alice i Tjejerna avslöjar allt.

Bakgrunden till dramat mellan Alice och Elin

Alice syftade då på Elin och Elvira Svensson, 23, som fick väldigt mycket uppmärksamhet av Bachelor-killarna Sebastian Martinsson, 28, och Simon Lindström, 30. Alice tyckte då, precis som resten av gruppen, att Elin och Elvira inte var särskilt ödmjuka.

Annons

När situationen kom på tal i Tjejerna avslöjar allt blev det så pass känslosamt att både Alice och Elin brast ut i gråt och ingen fattade nog riktigt vad som egentligen hände. När Hänt når Elin berättar hon nu allt om situationen.

Alice och Elin bodde med varandra under tiden i karantän vilket gjorde att de kom varandra väldigt nära. Men efter situationen inne i huset förändrades plötsligt den nära vänskapen.

– Så det blev en liten grej där att hon blev väldigt ledsen och jag blev väldigt ledsen och så låg det nånting i luften mellan oss under hela säsongen, fast att vi inte riktigt visste vad det var, förklarar Elin för Hänt.

TJEJERNA AVSLÖJAR ALLT
Elin och Alice gråter.

Bachelor-Elin avslöjar detaljer bakom kulisserna

Alice och Elin pratade med andra ord aldrig om situationen och därför var det som att den underliggande sorgen plötsligt kom upp till ytan igen.

Annons

– Och sen då på Tjejerna avslöjar allt så har ju inte vi pratat om det på så länge, vi har liksom bara försökt glömma det. Så då blev det så himla känsligt, för att vi är så nära men vi har liksom aldrig fått tid att prata ut, säger Elin till Hänt.

Elin avslöjar också något som tittarna inte fick se – den känsliga situationen har nämligen klippts om.

– Sen så har de ju klippt om det avsnittet av Tjejerna avslöjar allt. För när jag börjar gråta i Alice knä så är det egentligen det sista som ska ske i avsnittet. Det var där min bägare rann över och det brast för mig. Vi hade ju spelat in hela den dagen, och jag hade fått extremt mycket påhopp och det var fruktansvärt. Jag kollar idag knappt på avsnitten för jag inte vill återuppleva det jag kände där och då, säger Elin till Hänt och avslutar:

– Så det var en väldigt jobbig dag i mitt liv.

FOTO: TV4, Elin Johansson

Annons