LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Matilda Borgström om relationen med Bachelor-Simon – så träffades de

06 sep, 2021 
matilda borgström och simon lindström
Matilda Borgström är en av kvinnorna som söker kärleken i tv-programmet Bachelor 2021.
Men Matilda och Simon Lindström känner redan varandra.
Hur fick de kontakt?
– Det var han som uppmanade mig, avslöjar Matilda i en intervju med Hänt.
Annons
Simon Lindström om inspelningen av Bachelor 2021 – ”Det är inte okej”Brand logo
Simon Lindström om inspelningen av Bachelor 2021 – ”Det är inte okej”

Bachelor är tillbaka och även i år är det två män, istället för en, som söker kärleken i tv-rutan. En av kvinnliga deltagarna som hoppas på att hitta den rätta genom Bachelor-äventyret på Rhodos i Grekland är Matilda Borgström, 25, från Göteborg.

Till vardags arbetar Matilda som avdelningschef i en butik, men på Rhodos hoppas hon fånga Simon Lindströms, 29, hjärta.

För ja, Matilda sökte just för Simons skull.

– Jag är ju här för att träffa Simon. Jag och Simon har hörts över sociala medier under tre års tid ungefär. Men jag har aldrig fått träffa honom. Så att det ska bli jättespännande och jättekul, säger Matilda i sitt intro i programmet.

Matildas säkra ord om att få sista rosen av Bachelor-Simon

I Matildas intro visar hon en självsäkerhet gällande både Simon, men också Sebastian:

– Killar har nog ganska lätt för att falla för mig. Så jag kommer ju absolut att få sista rosen av Simon. Det är jag nästan helt säker på. Jag är mer rätt för att få rosen av Sebastian också, vilket hade blivit lite crazy kanske.

Annons

Hur kan Matilda vara så säker på sin sak? När det gäller Simon så kan det ju ligga något bakom om att de faktiskt känner varandra sedan tidigare.

Matilda Borgströms egna ord om relationen med Bachelor-Simon – innan inspelningen

Hur gick det egentligen till när Matilda och Simon fick kontakt från första början?

– I grund och botten så var det en tjejkompis till mig som är uppväxt i Västerås som sa att han var en riktig ”Matilda-kille”, berättar Matilda för Hänt i en intervju och förklarar att hon och tjejkompisarna brukar kalla en kille för det som de tror att Matilda skulle falla för.

Hon fortsätter:

Så det var min tjejkompis som har bott i Västerås som sa det. Så satt vi någon kväll och jag tänkte ”fan var snygg han var”, så jag började ju bara följa honom liksom. Och då när han började följa tillbaka så fattar man ju att han då kanske har tyckt att jag ser lite bra ut.

Annons

Det enda ledde till det andra. Och ja, så började relationen, men hur fortsatte den?

– Man började följa varandra, han var en snygg kille. Och det var faktiskt jag som slide:ade in i hans DM och skrev något, avslöjar Matilda för Hänt och förklarar vidare att hon då skickade någon emoji.

– Vi har haft en lite småflirtig och kanske inte superdjup relation men vi hade kontakt och planer på att träffas, väldigt många gånger. Men ja, det har ju inte blivit av bara.

När Simon sedan flyttade till Stockholm så åkte även Matilda upp till Stockholm från Skåne i flera perioder då hon hade vänner där. Så hon hörde av sig lite då och då, och han skrev också lite då och då. Men själva mötet blev helt enkelt aldrig av.

Men det visar sig att Matilda och Simon faktiskt även har varandras nummer. Så det är inte att de bara har tjitt-tjattat någon gång, utan de har pratat mycket, men det har inte blivit mer än så.

Annons

Därför sökte Matilda Borgström till Bachelor 2021 – efter uppmaningen från Simon Lindström

Så, hur kom det sig att Matilda sökte till Bachelor? När hon faktiskt redan hade kontakt med Simon innan inspelningen av programmet.

– Det var han som uppmanade mig att jag skulle komma till Grekland, avslöjar Matilda för Hänt och avslutar med:

– Det var ju inte som att jag satt hemma och rullade tummarna i Sverige och funderade på att göra något nytt, utan det var ju en och annan uppmaning man fick.

Bachelor sänds på Sjuan och finns även tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

FOTO: TV4, Linus Bokhesius/TV4

Annons