Så gick det för Matilda Lindblom i Bachelor 2017 med Niclas Lij

Matilda Lindblom var en av deltagarna i Bachelor 2018

Matilda Lindblom var en av deltagarna i tv-programmet Bachelor 2017.
Då var det ungkarlen Niclas Lij som sökte kärleken.
Hur gick det för Matilda?

Succéprogrammet Bachelor är tillbaka i rutan, och vad många har längtat! Detta år får tittarna möjlighet att följa ungkarlarna Simon Lindström och Sebastian Martinsson i jakten på kärleken.

Men hur har det gått tidigare säsonger?

Matilda Lindbloms olika kupper i Bachelor 2017

En tjej som gjorde starkt intryck år 2017 var inköpsassistenten Matilda Lindblom, 30. Hon hoppades på evig kärlek med Niclas Lij, 35.

Matilda hade sina egna knep för att fånga ungkarlens hjärta. Hon skrev ibland brev eller lämnade hemliga lappar vid speciella tillfällen, för att fånga Niclas intresse.

– Jag tänkte att jag ville ta lite kontroll och överraska Niclas under rosceremonin. Ja, jag var lite busig och gjorde en lapp, har Matilda tidigare berättat om en hemlig kupp hon genomförde på en rosceremoni.

TV Därför känner du igen Victoria i Bachelor

Därför valde Niclas Lij att dumpa Matilda Lindblom

Matilda hade en vision och förhoppning om att Niclas Lij var den rätta för henne. Men det visade sig tyvärr att Niclas inte kände likadant.

När det endast var fyra kandidater kvar och de alla hade träffat Niclas pappa, så valde Niclas Lij att dumpa Matilda. Orsaken? Kemin med de andra tre tjejerna var bättre och starkare.

– Pappa gillade verkligen dig. Och jag har ju också känt liksom från början att du är en tjej som jag tyckt om väldigt mycket. Men jag känner att jag har bättre kemi med de andra, än vad jag känner att vi har, säger Niclas Lij när han ber Matilda Lindblom att lämna Bachelor 2017.

Matilda Lindblom blir dumpad av Niclas Lij i Bachelor 2017

Matilda Lindblom.

FOTO: TV4

Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Den kärleken var helt enkelt inte menad. Och förhoppningsvis hittar Matilda Lindblom kärleken på nytt!

LÄS OCKSÅ: Därför känner du igen Jolin Sikström i Bachelor 2021

LÄS OCKSÅ: Här är alla deltagare i Bachelor 2021 – listan med alla tjejer

FOTO: Linus Bokhesius/TV4, TV4

SENASTE NYTT!