LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför känner du igen Victoria Aguiluz i Bachelor 2021

18 aug, 2021 
Victoria Aguiluz i Bachelor
Victoria Aguiluz är en av tjejerna som medverkar i Bachelor 2021 i hopp om att hitta kärleken.
Känner du igen Victoria? Inte så konstigt!
Victoria har nämligen sökt kärleken i tv en gång tidigare.
Annons
Här är ungkarlarna i Bachelor Sverige 2021Brand logo
Här är ungkarlarna i Bachelor Sverige 2021

Bachelor är tillbaka! Även detta år är det två män som söker kärleken. Kvinnorna som ska medverka i programmet i hopp om att hitta den rätta är avslöjade och en av deltagarna är kostrådgivaren och personliga tränaren Victoria Aguiluz, 27, från Stockholm.

Där har tittarna sett Victoria Aguiluz tidigare

Känner man igen Victoria sedan tidigare är det inte alls konstigt. Hon har nämligen sökt kärleken i tv tidigare. År 2020 medverkade hon i programmet Kärleken flyttar in på TV4.

Victoria Aguiluz i Kärleken flyttar in
Victoria Aguiluz.

Där berättade Victoria att hon är från Norge men bosatt sig i Stockholm och verkligen ville hitta någon att dela sitt liv med.

– Ofta säger folk att dom tycker att jag kan se lite bitchig ut eller lite hård och avvisande. Men jag är verkligen tvärtemot! Så det är så jävla roligt! Jag älskar att umgås, lära känna nya människor, berättade Victoria i Kärleken flyttar in och fortsatte:

Annons

– Mitt kärleksliv har sett ut lite så upp och ner vill jag säga. Jag behöver något nytt i mitt liv, jag behöver passion. Möta någon som man verkligen klickar med.

Så, hur beskriver Victoria sin drömkille?

– Min drömkille är väldigt driven, har klara oceanblue eyes, businessmind, det är viktigt tycker jag.

Victorias dejt Love island-Elias Carlsson

När Victoria Aguiluz dejt klev in visade det sig vara Elias Carlsson, 24, som tidigare medverkat i tv-programmet Love island Sverige. Där förklarade han sig drömtjej med orden:

– Min framtida partner är antagligen blond, ganska kort och har en fantastisk rumpa. Den perfekta rumpan den är lite formad som en persika. Den ska vara vacker att titta på, då får man mig på fall.

Elias och victoria badar i kärleken flyttar in 2020
Elias och Victoria tog ett bad i Kärleken flyttar in.

En liten gnista tändes och de valde att fortsätta ses efter deras vistelse. Men ja, kärleken verkar ju inte ha varat för evigt eftersom Victoria nu söker kärleken i Bachelor 2021. Hoppas hon finner sig drömprins där istället!

Bachelor har säsongspremiär den 6 september 2021 på Sjuan. Alla veckans avsnitt kommer att finnas tillgängliga att streama på TV4 Play och C More.

FOTO: Linus Bokhesius/TV4, TV4

Annons