ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Bachelor-Sebastian Martinsson och Ida Nordfors relation idag

11 nov, 2021 
Sebastian Martinsson och Ida Nordfors från Bachelor 2021
Det blev Ida Nordfors som fångade Sebastian Martinssons hjärta och fick den sista rosen. I sista avsnittet som spelades in under sommaren förklarade paret att de fortfarande ihop.
I en ny intervju med Hänt förklarar Ida hur det ser ut idag mellan de två.
– Vi har varit extremt försiktiga, säger Ida.
Annons
Hon får sista rosen av Sebastian – Se klippet härBrand logo
Hon får sista rosen av Sebastian – Se klippet här

Ida Nordfors var en av tjejerna som blev valda i slutet av Bachelor 2021 – hon fann kärleken i Sebastian Martinsson. Och i avsnittet hur det gick sedan som är inspelat i somras fick vi reda på att Ida och Sebastian är tillsammans.

Men är de fortfarande tillsammans nu flera månader efter sista avsnittet? I en intervju med Hänt berättar Ida och Sebastian om hur relationen är idag. Och det visar sig att kärleken visst spirar mellan turturduvorna fortfarande!

Ida Nordfors om kärleken till Sebastian – är fortfarande ett par

När Hänt når Ida förklarar hon att de fortfarande är kära och ett par. Sedan hemkosten från Grekland har de setts regelbundet.

– Vi är ihop. Vi har setts regelbundet och konstant enda sedan vi kom hem, vi har hittat ett schema som funkar för oss båda eftersom han jobbar skift och fortfarande bor i Södertälje. Vi har fortsatt bygga vår relation sedan vi kom hem och den blir starkare och starkare för varje dag, säger Ida och fortsätter:

Annons

– Vi bor inte ihop och har inga planer på det just nu. Han ska flytta till en lägenhet i Stockholm i december. Då kommer vi bo närmare varandra, men vi känner att vi inte har bråttom att flytta in hos varandra.

Vad betyder han för dig?

– Han betyder jättemycket för mig, vi har kommit varandra extremt nära. Om jag kan tala för båda så tror vi verkligen på det här. Vi vill verkligen vara med varandra och det är ju detta vi längtat efter.

Sebastian och Ida
Ida och Sebastian i sista avsnittet av Bachelor.

Sebastian Martinsson om kärleken till Ida: ”Jag är så lycklig”

Sebastian berättar även om sina känslor, han beskriver att han är mer kär nu och ser fram emot att kunna leva normalt.

– Det har varit oerhört svårt och tufft att hemlighålla detta. Så det ska bli så skönt när allt är släppt för då kan man börja leva som normalt igen, säger han och fortsätter:

Annons

– Ida betyder så mycket för mig. Hon har allt man vill ha i en tjej och mer därtill. Jag är så lycklig. Jag är helt klart mer kär nu än när vi kom hem. Det jag ser mest fram emot är att kunna ha en normal vardag ihop och slippa tänka på att någon ser oss. Att få leva fritt det kommer vara magiskt. Så vi kan ta ännu mer kliv i vår relation, det ser jag fram emot.

Sebastian Martinsson och Ida Nordfors framtidsplaner

Sedan Bachelor har Ida och Sebastian tvingats smyga med sin kärlek, inte ens alla vänner vet om de inlett en relation.

– Vi har varit extremt försiktiga. Han har varit väldigt lojal mot programmet. Det har varit tufft men vi har haft den inställningen från början. Det är den här premissen vi har för att kunna vara med varandra.

Sebastian och Ida
Ida och Sebastian hemma i Sverige.

Vad har ni för framtidsplaner och drömmar?

– Ja, jag tror att nästa steg är att se var relationen tar oss. Nu kommer vi kunna träffa vänner, många vet inte, inte ens alla i hans familj. Men nu när alla får reda på allt är det dags att börja leva som vanligt och gå tillbaka till ett normalt liv.

Långsiktigt?

– Det är väl lite tidigt att säga nu, men vi båda vill på längre sikt bilda familj. Men det är inte aktuellt att planera det än, långsiktigt har vi samma mål och visioner.

FOTO: TV4 // PRIVAT

Annons