LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bachelor-Ida Nordfors okända relation med Sebastian Martinsson

19 okt, 2021 
Malin Ljung
Bachelor-Sebastian Martinsson & Ida Nordfors
I jakten på kärleken är alla medel tillåtna.
Nu avslöjar Ida Nordfors, som är en av deltagarna i årets Bachelor, om det hemliga spelet med Sebastian Martinsson innan inspelningarna.
Annons
Simon Lindström om inspelningen av Bachelor 2021 – ”Det är inte okej”Brand logo
Simon Lindström om inspelningen av Bachelor 2021 – ”Det är inte okej”

Årets säsong av kärleksprogrammet Bachelor är i full rullning och är om möjligt hetare än någonsin. Tittarintresset för den nya säsongen är rekordstort och hittills har säsongen ökat med 16% jämfört med den senaste säsongen.

Men jakten på den stora kärleken är inte alltid lätt. Under programmets gång har vi fått se tjejerna och de två ungkarlarna Simon Lindström och Sebastian Martinsson gå igenom drama, intriger och bråk när de letar efter sin livs kärlek på den grekiska ön Rhodos.

Tjejernas kritik över produktionens val under inspelningen

Efter att nya tjejer har kommit in i programmet under inspelningens gång väcktes det mycket känslor, inte minst för Shilera Sulhav. I en tidigare intervju med Hänt berättade hon att hon höll på att tappa motivationen när det kom in nya tjejer, detta då det betydde att hon skulle få ännu mindre tid med killarna.

– Jag kände mig ibland väldigt frustrerad i Grekland för jag var verkligen där för att hitta kärleken och det blev svårt att hitta motivationen till att stanna kvar när nya tjejer kom in, sa Shilera då och fortsatte:

Annons

– Den enda trösten när tjejerna som blivit ens nära vänner åkt ut är att få mer tid med killarna. Så det kändes som ett slag i magen när nya tjejer kom in.

Bachelor-Idas okända kontakt med Sebastian innan inspelningen

Tidigare har vi avslöjat att Matilda Borgström, som även hon var på plats under inspelningen av programmet, haft kontakt med Simon innan själva inspelningen drog igång. De hade då pratat över sociala medier och småflirtat lite, men utan att själva mötet aldrig blev av.

Men i podcasten DUO, som drivs av Andrea Norrman och Mimmi Kapell, avslöjades det i senaste avsnittet att även Ida Nordfors, som är en av tjejerna som söker efter kärleken i årets säsong av Bachelor, har haft kontakt med en av ungkarlarna tidigare, nämligen Sebastian.

I avsnittet berättar hon att hon såg Sebastian när han gästade Nyhetsmorgon för att prata om hans kommande äventyr i Bachelor, och hon föll direkt.

Annons

– När jag såg honom så var det som att han tilltalade mig på något sätt, jag kunde inte släppa det. Så jag skrev faktiskt till honom på Instagram, avslöjar hon.

Men då han redan hade skrivit på kontrakt för att medverka i programmet fick han inte svara. Ida berättar istället att hon blev kontaktad av produktionen för programmet som frågade om hon ville medverka och på så sätt träffa Sebastian.

– Så produktionen ringde upp mig men jag tackade faktiskt nej. Jag har aldrig sett mig som en tv-profil, säger Ida i avsnittet.

Till slut lyckades de övertala Ida till att gå på ett castingmöte och väl på plats kände hon att det ändå kändes bra och tackade ja till att åka ner till Grekland för att börja jakten på Sebastians hjärta.

FOTO: Bachelor/TV4 Play

Annons