LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrossos ord om nya lägenheten väcker frågor hos följarna

19 okt, 2021 
Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso
Det råder lite oklarheter kring paradvåningen som Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen ska flytta till.
Många undrar nu ifall de har köpt lägenheten ihop eller inte.
”Blir bara konfunderad. Har ni inte köpt den tillsammans?”, skriver en följare i en kommentar.
Annons
Bianca Ingrossos utseendeförändring genom årenBrand logo
Bianca Ingrossos utseendeförändring genom åren

Tv-profilen och entreprenören Bianca Ingrosso, 26, och pojkvännen Phillipe Cohen, 27, har gjort slut sju gånger och blivit ihop åtta. Som senast i år fick vi följa en hjärtekrossad Bianca som i Wahlgrens värld beskrev sin sorg över uppbrottet. Men några avsnitt in i serien meddelade Bianca att de var tillsammans igen.

En annan glad nyhet som tv-profilen nyss avslöjat är att hon har köpt en ny lägenhet. Bianca har förklarat att det är hon och Phillipe som har köpt den tillsammans, för att senare i en vlogg referera till den som ”sin” lägenhet. Detta förvirrar följarna som nu undrar hur det egentligen ligger till.

Bianca Ingrossos relation med Phillipe Cohen – hittar alltid tillbaka

Bianca och Phillipe har haft ett av- och på-förhållande i flera år. Relationen har ofta beskrivits som stormig. Men på något sätt hittar de alltid tillbaka till varandra, vilket Bianca själv har förklarat i Wahlgrens värld.

Annons

– Han har ju älskat mig för verkligen bara den jag är, alltså tjänat noll kronor, inte ens haft ett jobb och inte egentligen ”varit någon”. Då var jag liksom den största för honom och det värdesätter jag ju.

– Jag tror att vi båda älskar varandra så jävla mycket och sedan blir vi så irriterade på att vi inte har hittat kapacitet att vara vårat bästa vi, samtidigt som det har gått och så har det kommit något i väg.

Bianca Ingrossos nya lägenhetsköp väcker frågor hos följare

Bianca Ingrosso har avslöjat att parets nyinköpta våning ligger på Östermalm och är på hela 300 kvadratmeter. Paradvåningen är allt tv-profilen drömt om.

”I början av den här veckan köpte vi våra absolut största drömmars lägenhet! Den har verkligen allt och mycket mer än vad jag någonsin drömt om,” skrev hon på Instagram då.

Men efter avslöjandet har det uppstått frågor, har de köpt lägenheten tillsammans eller inte? Bianca Ingrosso har vid flera tillfället refererat till lägenheten som ”sin” och pojkvännen Phillipe Cohen har ännu inte uttalat sig alls om det hela.

Annons

”Har ni sett min senaste Youtube video när jag pratar lite om min nya lägenhet?”, skriver Bianca på Instagram.

Många följare är nu förvirrade och en kommenterar bland annat: ”Har du och Phillipe inte köpt tillsammans?”

”Blir bara konfunderad. Har ni inte köpt den tillsammans?”, hälsar en annan.

”Man är väl ett vi i ett förhållande?”, skriver en tredje.

Huruvida Bianca Ingrosso har köpt lägenheten själv eller inte är fortfarande oklart, oavsett är vi glada för parets skull!

Hänt har sökt Bianca Ingrosso för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT / Youtube

Annons