Kristin Kaspersen avslöjande om kärlekslivet i Wahlgrens värld

Kristin Kaspersen

TV-profilen Kristin Kaspersen har varit singel ett bra tag nu.
Nu öppnar programledaren upp sig om sitt kärleksliv.
– Det finns hopp för mig, säger Kristin i Wahlgrens värld.
Fem saker du inte visste om Kristin Kaspersen
Slå på ljud

Under årens gång har Kristin Kaspersen, 52, bland annat programlett flertalet stora tv-produktioner som Melodifestivalen, Idrottsgalan samt Svenska hjältar-galan.

2019 stod Kristin dock själv mitt i händelsernas centrum, när hon medverkade i TV4:s underhållningsprogram, Let´s dance.

Hennes danspartner var Calle Sterner och tillsammans dansade paret hem hela tävlingen.

För 23 år sedan blev Kristin Kaspersen mamma för första gången. Tillsammans med dåvarande pojkvännen, Martin Lamprecht, fick hon sonen, Filip Lamprecht.

Efter att relationen med Martin tog slut träffade Kristin ex-maken, Hans Fahlén, och tillsammans har de sonen Leon Fahlén.

Kristin Kaspersen om singellivet

Efter tio år tillsammans - varav fem som gifta - gick paret skilda vägar 2011. Ända sedan skilsmässan från Hans har Kristin levt som singel, något som gjort Kristins kärleksliv till ett hett ämne. På Instagram har hon tidigare skrivit om hur det är att vara singel.

Visst kan jag dessa dagar känna mig ensam. Vilket jag aldrig annars gör. För jag är inte ensam. Jag har mina söner, min familj och vänner. Och nej, jag tänker inte leva resten av livet själv. Men jag är glad att jag lever. Och jag är glad att jag lever det liv jag vill leva, men eller utan någon.

Men det verkar onekligen som att Kristin är sugen på att hitta någon. Kanske har hon fått inspiration från väninnan Pernilla Wahlgren, som efter många år som singel åter hittat kärleken igen på ålderns höst.

Kristin Kaspersens avslöjar detaljer om sexlivet i Wahlgrens värld

I ett kommande Wahlgrens värld-avsnitt stöter Kristin på Pernilla i en underklädesbutiker i Stockholm. Då passar hon på att gratulera Pernilla till att hon legat med pojkvännen Christian Bauer för första gången.

– Det gjorde min dag, säger Kristin i programmet.

Hon tillägger då att det inte verkar gå lika bra på hennes sexfront.

– Kände du hur glad jag blev? Mest för dig, liten chock för mig, men mest glad för din skull. Jag är så glad för dig Pernilla. Nu finns det hopp för mig, säger Kaspersen.

LÄS OCKSÅ: Joakim och Jonna Lundells 3-åriga dotter Lunabelle nära att kvävas

LÄS OCKSÅ: Cherries tolkning av Siw Malmkvists låt i Så mycket bättre kritiseras

FOTO: Claudio Bresciani/TT, Discovery +

FRÅN FÖRSTASIDAN