Peg Parneviks hårda ord om Filip Lamprechts beteende: ”Väldigt elak”

Peg Parnevik, Filip Lamprecht

I somras tog det slut mellan Peg Parnevik och Filip Lamprecht.
Nu slår sångerskan tillbaka mot bilden av att hon var den som styrde och ställde med ex-pojkvännen.
– Det har aldrig varit så, berättar hon i Intimt med Björken.

Allt du vill veta om Filip Lamprecht
Slå på ljud

Peg Parnevik, 26, och Filip Lamprecht, 24, har känt varandra sedan de var små och för drygt fem år sedan blev de ett par. Deras relation satts dock på prov rejält under våren när Filip ställde upp i TV4:s succéprogram Let's dance.

Filip dansade ihop med Linn Hegdal och under danstävlingens gång var det många tittare som började misstänka att det skulle vara någonting mer än vänskap mellan dem. Detta var dock något som absolut inte stämde, men det ledde ändå till att Peg fick ta den största smällen.

I den egna podden Pilowtalk med Peg och Penny berättare Peg att hon fick ta emot elaka påhopp och att hon inte tyckte om Let's dance. Även Filip har dementerat att det skulle vara något mellan honom och Linn i radioprogrammet P4 Extra.

– Det är spekulationer. Det är ingenting som är nytt heller, det gillas att spekuleras och det är inte så dramatiskt, vi mår bra. Vi är fortfarande tillsammans, sade han då.

Exklusivt
Lili & Susie-stjärnans svåra familjesorg: ”Allt kraschar”

Så avslöjades uppbrottet mellan Peg Parnevik och Filip Lamprecht

När Filip Lamprecht senare gästade P3 med: Sara Kinberg och Ison Glasgow lät det dock annorlunda. I programmet beskrevs Peg helt plötsligt som hans ex.

– Hur länge tror du att du och ditt ex kommer att vara kopplade till varandra? Hur länge tror du att det kommer att vara och vad måste man göra för att bryta den storylinen?, frågade programledaren Ison Glasgow, varpå Filip svarade:

– Jag har lätt att stänga ute allt det där. Peg är otrolig på det också. Det är synd att hon behöver göra det, men hon har ju alltid fått väldigt mycket hat från folk och folk som har skrivit elakt. Det är så jävla tråkigt att det är så.

Peg Parneviks hårda ord om Filip Lamprechts beteende

Nyligen gästade Peg Parnevik Martin Björks intervjuserie Intimt med Björken. Där berättar sångerskan bland annat varför det tog slut mellan henne och Filip. När Peg sedan får frågan om hon skulle vilja vara tillsammans med Filip igen svarar hon så här:

– Nej. Jag vill inte vara med en person som kan bete sig på ett sånt sätt. Jag tycker att han... nej men jag tycker inte han betedde sig så bra. Han var väldigt elak, kall. Det var väldigt hårt.

En uppfattning om deras relation som valsar runt, menar Peg, är att folk verkar tro att det var hon som körde med Filip.

– Jag tror det är den bilden folk har fått av mig och vår relation, och det är väl det som jag tycker är väldigt skönt nu i efterhand, jag tror att jag tänkte väldigt länge att jag är väl så, för alla tycker det och alla som ser utifrån tror att jag styr över honom, säger Peg Parnevik och fortsätter:

– Jag har aldrig varit en sådan person, jag är väldigt känslig och kärleksfull. Bredvid honom, och i vissa sammanhang, så såg jag att jag var den hårda som styrde och hade tatueringar och var jobbig, och han var så fin och söt.

LÄS OCKSÅ: Örjan Rambergs sorg – efter ex-hustrun Lena Nilssons son Nils “Einár” Grönbergs död

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren om varför Bianca och Benjamin Ingrosso inte har körkort

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN