Pernilla Wahlgren om varför Bianca och Benjamin Ingrosso inte har körkort

BENJAMIN INGROSSO, BIANCA INGROSSO, PERNILLA WAHLGREN

I Wahlgrens värld har tittarna tidigare fått följa Bianca och Benjamin Ingrosso på deras resa till att ta körkort.
Men vad hände egentligen på den fronten? Nu förklarar Pernilla varför barnen aldrig tog körkort.

Pernilla Wahlgren är en av Sveriges mest folkkära sångerskor och artister. Under de senaste åren har Pernilla även varit väldigt öppen om sitt liv i den egna realityserien Wahlgrens värld.

Några andra som också får synas i den egna tv-showen är hennes barn Oliver Ingrosso, Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso och Theo Wahlgren. Däremot är det främst Bianca som tycker om att figurera i showen, hennes bröder är nämligen desto mindre smickrade.

När Benjamin gästade podden Talk to me berättade han varför han helst inte syns till i programmet.

– När jag var yngre och bodde hemma och syntes i programmet ville jag absolut inte vara med, jag tyckte inte jag hade något där att göra. Det var ju super-uppskattat då men det var inget som jag ville, sa Benjamin då och fortsatte:

– Jag ville att folk skulle tycka om min musik, inte att folk skulle tycka det var kul när jag tog körkort.

Sigrid lämnar landet utan Robin

Bianca och Benjamin åkte till Västerås för en intensivkurs

I säsong 2 av Wahlgrens värld fick tittarna se en hel del av Benjamin. Då fick tittarna följa med Pernilla, Bianca och Benjamin till Västerås där Benjamin och Bianca skulle gå en intensivkurs för att ta körkort.

Det hela slutade dock med att varken Bianca eller Benjamin kom hem med ett körkort. I avsnittet kunde man se att Benjamin hade det ganska svårt när det kom till teorin och under en lärarledd lektion drogs hans fokus iväg och istället satt han och skrev ner pasta-sorter.

– Alltså jag och Benjamin är olika. Jag sitter längst fram, lyssnar och antecknar. Benjamin sitter liksom längst bak eller längst fram och bara såhär "det här är en tråkig stund i mitt liv". Asså han lyssnar ju inte, förklarade Bianca då i avsnittet.

BIANCA INGROSSO, BENJAMIN INGROSSO

Bianca och Benjamin gick en intensivkurs i Västerås.

FOTO: DISCOVERY+

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernilla Wahlgren om varför hennes barn inte har körkort

Nu berättar Pernilla vad som egentligen hände med Biancas och Benjamins körkort och varför de inte fullföljde och tog sina körkort.

I det senaste avsnittet av podden Wahlgren & Wistam kommer Pernilla och poddkollegan Sofia Wistam in på handledarkurser.

– Jag gick ju en sådan handledarkurs med Bianca, men ah sen så.., säger Pernilla och fortsätter:

– Ja, de har ju inget behov av körkort riktigt nu, de bor mitt i stan liksom och är det någonting som är fruktansvärt att ha mitt i stan så är det ju bil. För det går ju inte att hitta parkeringsplats.

Pernilla konstaterar att just nu är alltså ett körkort inte av så särskilt stor vikt.

– Som Bianca sa, om jag får barn då är det en annan sak, då vill man ju kunna köra bil liksom och då tar hon körkort. Men nu finns det ju ingen anledning för nån utav dem, förklarar Pernilla.

LÄS OCKSÅ: Bingos verkliga relation till Marie Sernholt – intima bilderna

LÄS OCKSÅ: Jenny Alversjös sorg efter sonen Leos flytt

FOTO: Karin Törnblom/TT, DISCOVERY+

SENASTE NYTT!