Bingo Rimérs relation till Marie Sernholt

Bingo Rimer och Marie Sernholt

Bingo Rimér visar nu upp bilder med Marie Sernholt som vi tidigare inte sett.
Till inlägget skriver han en känslosam text.
”Som ett oskuldsfullt väsen”.
Fotbolls EM 2021: 10 kvinnor bakom spelarna i Sveriges landslag
Slå på ljud

Bingo Rimér är en välkänd profil i Sverige och lever idag ett kanske mer lugnt familjeliv än vad han gjort innan – då han idag har barnen Ringo och Rambo med exet Katrin Zytomierska och även dottern Nova från ett tidigare förhållande.

Men för flera år sedan var han en omtalad fotograf som tidigare fotat för ett flertal herrtidningar, som bland annat Slitz och Café. Bingo var i samma veva även agent för tidningen Playboy i Sverige. Han har inte bara fotograferat, utan även varit chefredaktör för Moore Magazine.

När Bingo var yngre och en så kallad flickfotograf så fotade han många svenska kändisar som Carolina Gynning, Magdalena Graaf, Hannah Graaf, Victoria Silvstedt och Elena Belle. Han har tidigare berättat om relationerna till tjejerna i sin bok En flickfotografs bekännelser.

Bingo Rimérs relation till Marie Sernholt

Nu gör Bingo ett inlägg med en känd svensk kvinna; nämligen Marie Sernholt. I ett inlägg hyllar han henne till skyarna.

”Kolla alla fina bilder i bildspelet som jag har fotograferat genom åren på den helt enastående vackra varelsen Marie Sernholt. Hon har verkligen en fantastisk förmåga att alltid se så oförskämt fräsch ut. Som ett oskuldsfullt väsen som aldrig druckit en droppe alkohol eller gökat. Men de har hon. Både gökat och krökat. För två ungar har hon bakat”.

FOTO: Bingo Rimér/Instagram

Bingo delar med sig av en gammal bild.

Bingo till Marie: "Äkta kärlek”

Han fortsätter inlägget med att skriva att de setts på ett event och hur trevligt det var att ses nu igen. Till inlägget kommenterar Marie:

”BINGO”, med flera röda hjärtan, varpå Bingo svarar:

”Äkta kärlek”.

Bingo och Marie. FOTO: INSTAGRAM

FOTO: INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN