Jenny Alversjös ord efter att sonen Leo flyttat hemifrån

Jenny Alversjö

TV4-profilen Jenny Alversjös son Leo har nyligen flyttat hemifrån.
Nu berättar den populära programledaren om saknade i ett inlägg på Instagram.
Var inte beredd på känslostormen", skrev hon.
5 saker du vill veta om Jenny Alversjös liv och karriär
Slå på ljud

Jenny Alversjö, 47, har jobbat på TV4:s Nyhetsmorgon i flera år, och under årens lopp har 47-åringen blivit en av tittarnas favoritprogramledare.

Det har snart gått två år sedan TV4-profilen drabbades av utav en otäck stroke. Tiden efteråt var tuff, men vid hennes sida stod kärleken Anders Bernunger.

I en intervju med tidningen Amelia berättade hon om det fin stödet.

– Han fick ju se alla sidor av mig ganska direkt. På sätt och vis är jag glad för det nu, för vi kom varandra oerhört nära. Han har sett mig i mitt sämsta skick och älskar mig ändå, visst är det härligt?, säger hon.

Maja avslöjar ovanliga namnvalet till nyfödde sonen

Därför gick Jenny Alversjö och Patrik Larsson skilda vägar

Innan Jenny träffade Anders var hon gift med exmaken Patrik Larsson. I slutet av sommaren berättade Jenny vad det var som gjorde att hon och Patrik tillslut bestämde sig för att gå skilda vägar.

– Jag tror att livet hände. Vi hade varit tillsammans i nästan 20 år och växte ifrån varandra. På engelska säger man ”you fall in and fall out of love”. Jag tycker att det är fint. Det är okej att sluta älska någon också, förklarar Jenny på frågan vad som hände.

Jenny och Patrik gifte sig år 2006, och tillsammans har de dottern Olivia och sonen Leo tillsammans. Barnan har vuxit upp och nu har det blivit dags för Leo att flytta hemifrån.

Jenny Alversjös stora sorg – efter sonens flytt hemifrån

I ett inlägg på Instagram delade Jenny Alversjö med sig av känslorna nu när sonen lämnat boet.

Det här med saknad.. Har alltid känt stor trygghet i att uppfostra barnen att stå på egna ben, men sen när det går det – var inte riktigt beredd på känslostormen. @leo.alversjo är så stolt över dig och alla beslut du tagit men saknar dig varje sekund du inte är hemma.”

Många följare stöttar nu Jenny. Bland annat skrev en följare:

”Åh, känner med dig. Har upplevt och känt likadant…. fyra gånger. Men när de flyttat hemifrån får man liksom en ny relation till sina barn, en vuxenrelation som också är helt fantastiskt.”

En annan skrev: Eller hur det blir så jobbigt när de är där. Men skönt sen. Min dotter är inne på sitt 33e år nu och står stadigt.

Vuxna barn..jobbet är gjort. Men ändå det viktigaste. Alltid”, skrev en tredje.

Jenny Alversjös känslosamma ord efter att sonen Leo flyttat hemifrån. Foto: Jenny Alversjö/Instagram

LÄS OCKSÅ: Unga föräldrar-Liv Grenell ska bli mamma igen – så lever hon idag

LÄS OCKSÅ: Idol-Erik Elias ord om relationen till barnet i familjen: ”Systerson”

FOTO: Jenny Alversjö/Instagram, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN