Maja Nilsson Lindelöfs ovanliga namnval – det ska nyfödde sonen heta

Maja Nilsson Lindelöf

Nyligen nåddes vi av nyheten att Maja och Victor Nilsson Lindelöf har blivit föräldrar för andra gången.
Men vad ska sonen heta?
Nu avslöjar Maja äntligen sonens namn – som inte tillhör vanligheterna!

Maja Nilsson Lindelöf och Victor Nilsson Lindelöf har varit ett par i många år. 2018 gifte de sig och tillsammans har de sonen Ted Louie. Tidigare i år avslöjades det även att Maja var gravid igen med makarnas andra barn. Sonen föddes nu i oktober och nu befinner sig de båda i bebisbubblan. Maja har även skrivit att bebisen ”ser precis ut som sin pappa.” Men frågan alla undrat över, vad ska han heta? Nu avslöjar Maja sonens ovanliga namn!

Flickvännen Alexandras sista bild med Einár

Maja Nilsson Lindelöf bor i Manchester – Victor är fotbollsproffs

Till vardags bor Maja i England, närmre bestämt i Manchester. Detta eftersom maken Victor spelar i fotbollslaget Manchester United. År 2017 kom nyheten att Victor börjar spela i det världsberömda laget och sedan dess har karriären gått spikrakt uppåt. Förutom att spela i Machester United så är Victor en viktig spelare i det Svenska fotbollslandslaget där han dessutom är lagkapten.

Maja jobbar med sociala medier och titulerar sig som influencer. På Instagram har hon över över 200 000 följare och är en mycket uppskattad profil.

År 2019 fick paret sin första son som fick namnet Ted Louie och under våren meddelade makarna att de väntar tillökning. Maja skrev då skämtsamt på Instagram att ”Lockdown inte var så tråkigt ändå.”

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Maja Nilsson Lindelöf avslöjar ovanliga namnet på sonen

Maja och Victor hade en tanke på att första sonen skulle heta Louie, men efter att namnet hade blivit så populärt så tänkte det om. Maja, som driver en stor blogg, skrev då:

”Han heter Ted Louie! Det hela började för flera flera år sedan och vi hade bestämt oss för att får vi en dag en son, då ska han heta Louie. Sen blev det Sveriges mest populära namn 2017. Jaha nehe, tråkigt. Ted då? frågade jag. Nej sa Victor.”

Maja och Victor har varit förtegna om namnet på nyfödda sonen. Men nu har Maja publicerat en bild på sonen och avslöjar att han ska heta Francis Nilsson Lindelöf.

I kommentarsfältet verkar det som att följarna älskar namnvalet!

”Så fin!! Och så fint namn”, skriver en person.

”Men hallå, huuuur fint namn”, hälsar en annan.

Victor med nyfödde sonen Francis

FOTO: Instagram

Enligt statistik från SCB har sammanlagt 502 personer Francis som tilltalsnamn i Sverige. 41 kvinnor och 461 män har Francis som tilltalsnamn. Totalt har även 1307 män har Francis som förnamn.

Med andra ord tillhör namnet inte vanligheterna, stort grattis till lilla sonen!

LÄS OCKSÅ: Maja Nilsson Lindelöf och Sanna Guidettis återförening efter konflikterna

LÄS OCKSÅ: Rapparen Stors ord till Einárs föräldrar – här är kändisarna som sörjer

FOTO: Youtube / Instagram

Senaste nytt