ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna

Idol-Erik Elias ord om relationen till barnet i familjen: ”Systerson”

22 okt, 2021 
Erik Elias har en systerson
I Idol har tittarna fått se Erik Elias Ekström umgås med ett barn, vilket visar sig inte vara hans eget utan hans systerson.
Läs mer här!
Annons
Erik Elias mystiska svar om kärlekslivet: "Extremt mycket kärlek"Brand logo
Erik Elias mystiska svar om kärlekslivet: "Extremt mycket kärlek"

En av tittarfavoriterna i Idol 2021 är Erik Elias Ekström, 28, från Kungälv, som numera är bosatt i Norrköping. Under Idol-resan bor han på hotell i Stockholm, vilket leder till en hel del ifrån nära och kära. Och detta är inte alltid så enkelt.

Erik Elias Ekström om relationen till sin systerson: ”Betyder jättemycket”

I veckan har Erik Elias varit hemma på besök och lämnat Idol-bubblan för en stund. Han fick tid med sin systerson som betyder enormt mycket för honom.

– Det känns välbehövligt att få vara hemma hos familj, och speciellt min systerson. Han växer så snabbt nu. Så det känns fint att inte missa för många veckor, berättar Erik Elias för Hänt i en intervju. Han berättar även hur han känner för sin relation med sin systerson:

– Jättestor. Alltså det betyder jättemycket för mig att få uppleva det här, liksom hur ett liv växer. Det är första gången jag upplever det. Så det är en jättehäftig relation att få uppleva och ha.

Erik Elias sjunger på Idol-scenen
Erik Elias är en av årets favoriter i Idol 2021.

Erik Elias ord om att skaffa barn i framtiden

Med en stor kärlek till sin systerson är det klart många undrar om Erik Elias önskar egna barn i framtiden.

Annons

– Jag ser absolut att jag skulle vilja uppleva det. Men sen tycker jag också att jag redan får uppleva det, säger Erik Elias till Hänt och fortsätter:

– Jag har så mycket glädje och så mycket barn i mitt liv som det är så det står inte och faller på om jag får egna eller inte.

Idol 2021 sänds varje fredag på TV4 klockan 20.00 och finns även tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

FOTO: Pontus Lundahl/TT, Robin Lorentz-Allard/TT

Annons