Sigrid Bernson reser till Portugal – berättar om drömmen

ROBIN BENGTSSON, SIGRID BERNSON

Nyligen satte sig Sigrid Bernson på ett plan till Cambridge, i England, för att hälsa på sin syster och hennes familj. Då var inte pojkvännen Robin Bengtsson med – och nu har Sigrid valt att återigen lämna landet utan honom.
Allt du vill veta om Sigrid Bernssons superkarriär
Slå på ljud

Sigrid Bernson, 32, och Robin Bengtsson, 31, har varit ett par i snart två år. Paret träffades när de dansade ihop i Let's dance 2019 men det dröjde ända tills julafton det året innan de avslöjade sin relation.

Sedan dess har mycket hänt för paret och bland annat har de blivit sambos. Det var i mars 2020 som paret kunde meddela den glada nyheten att de köpt hus ihop! Huset ligger i Vallentuna, utanför Stockholm och är 140 kvadratmeter stort med sju rum och en tomtarea på 1 151 kvadratmeter.

Efter husköpet följde en hel del renovering, något som följarna fick hänga med på via Instagram. Men att renovera hus var inte det enda som paret gillar att syssla med.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson investerade i en båt

I våras kunde de även visa upp nästa renoveringsprojekt – nämligen båten Ulla!

”I påskas hämtade jag och Sigrid Bernson upp den här skönheten! En Formula 233 från 1983 som vi tyckte hade en väldigt vacker och tidlös design. Ikväll, efter många timmars arbete med renovering invändigt, och putsning utvändigt, ska hon äntligen få doppa sig i havet.”, skrev Robin då.

Hur båten fick sitt namn Ulla är något som Sigrid tidigare har förklarat. Eftersom modellen är en Formula 233 så döpte Sigrid henne lite snitsigt till Ulla, eftersom det är en "Form-Ulla".

Under sommaren har Sigrid och Robin älskat sin nya båt och de har varit ute på massa äventyr på sjön. Någon som ofta fått hänga med på de roliga båtäventyren är Robins son William, 8, som han har från ett tidigare förhållande.

Sigrid har tidigare berättat om den fina relationen till William och de verkar minst sagt ha kul ihop.

Sigrid lämnar Sverige igen – utan Robin Bengtsson

För ungefär tre veckor sedan satte sig Sigrid på ett plan till Cambridge, utanför London. Varken Robin eller William var med på resan. Sigrid åkte därmed själv för att hälsa på sin syster och hennes familj.

”Wow vilken snygging. Vi saknar dig redan”, skrev Robin då och syftade troligtvis på sig själv och William.

Sigrids syster har också barn och när Sigrid delade med sig av lekfulla bilder med barnet så valde Robin att ge Sigrid ett löfte.

”Nästa gång åker vi med”, skrev han då.

Nu har Sigrid återigen gett sig av till Arlanda för att lämna landet. Denna gång ska hon till Portugal med sin mamma och även denna gång lyser Robin med sin frånvaro.

”Touchdown in Portugal Jag och mamma har pratat om att åka hit i flera år och äntligen ska hon få visa mig Lagos!”, skriver Sigrid.

På sin Instagram-story förklarar hon även att det är en mor-och-dotter-resa.

LÄS OCKSÅ: Lasse Berghagens mörka ödesbesked – efter tuffa hälsokampen

LÄS OCKSÅ: Mamman dog innan hon hann hålla sin nyfödda son – familjens svåra beslut

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN