Robin Bengtssons ord till Sigrid Bernson efter resan till England

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson

Sigrid Bernson är sedan en tid tillbaka ute på egna äventyr i England för att besöka sin syster.
Och det verkar minst sagt som att pojkvännen Robin Bengtsson saknar sin stora kärlek.
Läs hans starka ord till flickvännen här!
Slå på ljud

Robin Bengtsson, 31, och Sigrid Bernson, 32, har varit ett par sedan de dansade ihop i Let's dance för drygt två år sedan. Följarna och fansen har fått ta del av deras kärlek sedan de bekräftade sin relation i slutet av 2019.

Under tiden Robin och Sigrid medverkade i det populära dansprogrammet på TV4 berättade kändisparet inte om de faktiskt hade en kärleksrelation, men efter många rykten och spekulationer från tv-tittarna och fansen valde de till slut att bekräfta att de är ihop.

Sedan dess har Robin och Sigrid köpt både ett hus och en båt som de har totalrenoverat, och kärleken mellan dem fortsätter bara att växa.

Robin Bengtsson och Sigrid Bernsons barnplaner

Robin har sonen William från ett tidigare förhållande och Sigrid lägger ofta upp bilder på bonussonen där hon skriver hur glad hon är över att ha William och pojkvännen i sitt liv.

ÄRLIGT Viktor om åldersskillnaden med 17 år äldre pojkvännen

Tidigare har paret berättat för Hänt om sina barnplaner, och det verkar inte helt omöjligt att den lilla familjen blir större i framtiden.

– Det kan jag absolut tänka mig att ha. Jag älskar barn, sa Robin.

– Just nu så tar jag och Robin det lite som de kommer, det är ju skönt att jobbet har börjat dra igång nu äntligen både för mig och Robin, har Sigrid Bernson tidigare förklarat.

Robin Bengtssons ord till Sigrid Bernson efter splittringen

Sedan en tid tillbaka är Sigrid ute på egna äventyr, utan varken Robin Bengtsson eller bonussonen. På sin Instagram har hon delat med sig av glädjen över att åka till England för att besöka sin syster som bor och arbetar i Cambridge, England.

På bilden som Sigrid la upp i samband med detta är hon iförd ett par fräcka solglasögon och i kommentarsfältet hittar man ingen annan än självaste pojkvännen Robin. Det verkar onekligen som att han redan saknar sin sambo!

”Wow vilken snygging. Vi saknar dig redan”, skriver Robin i en kommentar till Sigrid Bernsons bild på Instagram.

Hur länge Sigrid Bernson ska vara i England är fortfarande oklart.

LÄS OCKSÅ: Jesper Parnevik blev lämnad av Mia – efter höftoperationen

LÄS OCKSÅ: Maja Nilsson Lindelöf har fått sitt andra barn

FOTO: Sigrid Bernson/Instagram, Nyhetsmorgon/Youtube

SENASTE NYTT!