Sigrid Bernson åker till sin syster i England utan Robin Bengtsson

SIGRID BERNSON, ROBIN BENGTSSON

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson gör det mesta tillsammans.
Men nu ger sig Sigrid av – utan pojkvännen Robin.
Allt du vill veta om Sigrid Bernssons superkarriär
Slå på ljud

Sigrid Bernson och pojkvännen Robin Bengtsson träffades när de dansade ihop i succéprogrammet Let's dance 2019.

Redan under programmets gång började tittarna spekulera om en eventuell romans mellan dem. Men paret lät folket undra i flera månader, faktum är att de väntade fram till julafton samma år innan de bekräftade sin relation.

Det var dock inte första gången som Sigrid fann kärleken i den populära danstävlingen. År 2017 dansade hon med Samir Badran och efter det blev de ett par. Kärlekssagan mellan dem varade dock inte allt för länge och nyligen förklarade Samir varför han lämnade Sigrid.

SIGRID BERNSON, SAMIR BADRAN

Sigrid och Samir träffades i Let's dance 2017 och hann gå igenom mycket tillsammans.

Maja Suslin/TT

Idag har både Samir och Sigrid gått vidare. Samir är tillsammans med Julia Sundquist, de är även förlovade och kärleken sprudlar mellan dem. Även för Sigrid sprudlar kärleken med Robin, men nu berättar hon att hon lämnar landet – utan honom.

Sigrid och Robin på olika håll under James Bond-premiären

Den senaste tiden har Sigrid och Robin varit relativt separerade. Under premiären av den nya James Bond-filmen No time to die syntes Sigrid vara på plats, men även då stod inte Robin vid hennes sida.

Under kvällen fotograferades hon tillsammans med sin pappa Christer och på sitt Instagram-konto delade Sigrid med sig av en bild från besöket.

”Igår var jag och min pappa på premiären av den nya Bond-filmen!! Den va grym”, skrev hon då.

Sigrid Bernson är en väldigt familjär person och det märks att hon värderar familj och relationer högt. Bland annat älskar hon att umgås med Robins son William och även Robins föräldrar. Under sommaren har den lilla familjen hittat på massa roliga äventyr till havs.

Sigrid Bernson åker till England utan Robin Bengtsson

Nu har Sigrid Bernson tagit ytterligare ett beslut om att åka ut på äventyr. Med på äventyret är dock varken Robin eller William. Sigrid ska nämligen lämna Sverige på egen hand och besöka sin syster i England.

”Skål på er. Är på väg till Camebridge för att hälsa på min syster och hennes familj”, skriver Sigrid och visar upp ett glas öl.

I ytterligare ett inlägg förklarar Sigrid Bernson att hennes syster numera bor där.

”På väg till England för att hälsa på min syster och hennes familj som har flyttat dit i ett år!!! pga jobb. Ååååååh vad jag längtar tills jag får krama er”, skriver hon.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Det är fortfarande oklart hur länge Sigrid blir borta, men troligtvis är hon snart hemma igen!

LÄS OCKSÅ: KÄNSLOSAMT Mollys ilska efter uppbrottet från exet

LÄS OCKSÅ: SPLITTRING Isabel Adrian lämnar Sverige utan familjen

FOTO: Tommy Holl/TT, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN