Följarnas hyllningar till Sigrid Bernson efter Let's dance

Robin Bengtsson, Sigrid Bernson Let's Dance, TV4, Stockholm, 2019.

Sigrid Bernson var med i Let's dance senast 2019 där hon träffade sin nuvarande sambo, artisten Robin Bengtsson. Nu avslöjar hennes följare att de tagit ärofyllda beslut efter hennes medverkan.

Sigrid Bernson, 32, är en av favoritdansarna i tittarsuccén Let's dance på TV4. Hon var med första gången i programmet 2011. Under sin medverkan har hon dansat med Andreas Weise, Anton Hysén, Erik Segerstedt, Benjamin Ingrosso, Samir Badran och Robin Bengtsson – som hon idag lever tillsammans med.

Sigrid Bernsons hyllning till sin namnsdag

Häromdagen delade Sigrid en bild på sig själv och grattade sig själv och alla med samma namn på namnsdagen. Hon frågade sina följare om det är några som har samma namn som henne, samt så delade hon med sig av rolig fakta om sig själv.

”Grattis alla SIGRID och SIRI också på namnsdagen Är det några som följer mig som jag delar namn med? Lite rolig fakta om mitt namn SIGRID:
1. Jag gillade det inte när jag var liten då det var ovanligt och mest äldre damer som hette Sigrid. Men när jag blev lite äldre så ändrades det och jag tyckte det var kul att heta något lite mer ovanligt. Idag älskar jag mitt namn och skulle aldrig vilja heta något annat.
2. Jag har släktingar långt tillbaka i tiden som också hette Sigrid. Men jag tror jag främst är döpt efter min mammas väninna”
, skriver hon och fortsätter:

NÄRA Därför sover Benjamin och Melina fortfarande ihop


”3. Mina närmsta vänner kallar mig för SIGGE, oavsett umgängeskrets så blir det alltid SIGGE tillslut. Jag trivs bra med det smeknamnet och har haft det sen jag var liten.
4. Några andra smeknamn som jag haft men som jag inte uppskattade lika mycket var Sigge Mckvack och Peggy
5. Sigrid, är ett fornnordiskt kvinnonamn ursprungligen Sigfrid som är sammansatt av orden sig, seger och frid som betyder vacker, skön.”

Följarna döpte sina barn till Sigrid efter Let's dance

Flera av Sigrids följare grattade dansaren i kommentarsfältet, många delade även med sig av historier om sina namn. Det som förvånade mest var att många har döpt sina barn efter Sigrid och vill döpa sina barn efter henne.

En följare skriver: ”Jag har alltid tänk att om jag någon gång skulle få tvillingflickor så vill jag döpa dom till Sigrid och Astrid, Sigrid är till stor del tack vare dig”

”Passar dig perfekt, min dotter på 2.5 heter med Sigrid och velat ha de från första stund, mannen var tveksam i början för de va så "gammalt" men nu finns de inget mer självklart namn för henne så grattis till dig och min Sigrid”, skriver en annan.

En tredje skriver: ”Vår Felicia heter ju Sigrid efter dig”.

LÄS OCKSÅ: Carin da Silvia visar upp sitt lyxiga hus i Bryssel – se bilderna

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos födelsedagsfest – se alla bilder från kvällen här

FOTO: Karin Törnblom/TT, Sigrid Bernson/Instagram

Senaste nytt