Sigrid Bernsons nya liv efter plötsliga avhoppet från Let's dance

Sigrid Bernson i Let's dance

Sigrid Bernson levde tidigare ett liv fyllt av kändisevent och rampljus.
Men nu verkar hon ha anammat en helt annan livsstil som hon berättar om på Instagram.
”Andas! Lyssna! Njut! Plocka! Fundera! Drömma! Smaka!”, uppmanar hon sina följare.

Sigrid Bernson blev känd för det svenska folket när hon i flera år dansade i succéprogrammet Let's dance.

Sista gången hon var med i programmet dansade hon tillsammans med Robin Bengtsson, som hon idag har ett förhållande med. Paret har idag köpt hus och lever ett betydligt lugnare liv än vad Sigrid kanske gjorde när hon ständigt var aktuell med det stora TV4-programmet.

På Instagram har Sigrid skrivit att hon bland annat har slutat använda sociala medier på samma sätt som förut.

”Att vara i nuet är för mig en FRIHET. Personligen upplever jag att det är lättare att vara i stunden om jag lägger ifrån mig telefonen. I år har jag skapat en odlingshörna bakom vårt garage där jag odlar i pallkragar. Varje dag lägger jag min telefonen inomhus och går ut i trädgården för att vattna och vårda mina plantor. Där är jag i nuet. Älskar att vara nära naturen och gräva i jorden med händerna. Det är något magiskt med att så ett litet frö och se hur det växer.”

Stora intresset för naturen

Sigrid fortsatte inlägget med att förklara att hon idag njuter av att pilla med sina växter i trädgården istället för att hålla på med telefonen.

TAS BORT TV4-profilen avstängd – så påverkas produktionen

”Magiskt att några veckor senare kunna bjuda familjen på egenodlad potatis, morötter, bär med mera. Några av de växter jag sått har blivit succé och andra har vissnat av värmen eller blivit lite tokiga på andra sätt. Men det gör ingenting. Jag är absolut inget proffs utan jag lär mig med tiden. Precis som jag med tiden lär mig att lägga ifrån mig telefonen och vara i nuet”.

Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Sigrid Bernsons nya livsstil

Sigrid Bernson verkar helt klart ha förändrat sin livsstil en hel del. Häromdagen postade hon även ett inlägg om hur mycket hon älskar att vara i skogen och att ta en ”paus” från den annars hektiska vardagen.

”Andas! Lyssna! Njut! Plocka! Fundera! Drömma! Smaka! Hösten är här och igår plockade min mamma och jag 1 kg blåbär och lingon i skogen här i Vallentuna. Älskar skogen och lugnet. Perfekt söndagsaktivitet. Det blev några burkar lingonsylt och en riktigt god blåbärspaj till kvällsfikat. Mums!”, skrev hon under ett bildspel från dagen.

FOTO: TT/INSTAGRAM

Senaste nytt