TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Robin Bengtssons stora glädje med sonen William – delar samma passion

13 sep, 2021 
Johanna Alm
Robin Bengtsson med sonen William
Att ha ett gemensamt intresse med sina barn är viktigt, särskilt om man frågar artisten Robin Bengtsson som tidigt upptäckte att han och sonen William delar samma passion.
Nu berättar han om glädjen.
Annons
Allt du vill veta om Robin Bengtssons musikkarriärBrand logo
Allt du vill veta om Robin Bengtssons musikkarriär

Robin Bengtsson, 31, har sonen William, 7, från en tidigare relation. Sedan 2019 är han tillsammans med proffsdansaren Sigrid Bernson, 32. Paret fann varandra när de dansade ihop i Let's dance 2019 och bekräftade att de var ett par i december samma år. Sedan dess har den lilla familjen hållit ihop och Sigrid har många gånger hyllat bonussonen William på sina sociala medier.

Artistens kärlekshyllning till Sigrid och sonen

Sigrid och Robins son verkar med andra ord gå ihop väldigt väl och tidigare i sommar delade artisten med sig av en känslosam text om hans lycka över att ha flickvännen och sonen i sitt liv. Under en bild på Sigrid och William skrev han nämligen:

”Den här bilden gör mig lycklig i magen. Ni gör det så jäkla enkelt att gå upp på morgonen!”

Robins Bengtssons stora glädje med sonen efter upptäckten

I en video på Instagram berättar Robin nu att han har upptäckt att han och sonen delar samma intresse och att han känner sig väldigt glad över det. De delar nämligen samma intresse för motorcross, något som han tog till vara på snabbt.

Annons

I videon berättar han att han köpte en cross till sonen så fort han hade lärt sig att cykla, precis som hans egna pappa gjorde åt honom.

– Jag fick min första cross en vecka efter att jag lärde mig cykla av min pappa. Jag märkte redan när Wille var liten att han hade ett motorintresse precis som jag och det tog jag ganska snabbt fasta på och köpte en cross så fort han lärde sig att cykla, säger han och fortsätter:

– Motorcrossen har varit ett intresse som jag delade med min farsa som vi har brunnit för och nu ser jag samma glöd i ögonen på min son, så det är sjukt häftigt att dela det med honom nu som min pappa gjorde med mig.

FOTO: Robin Bengtsson/Instagram, Karin Törnblom/TT

Annons