Robin Bengtssons stora glädje med sonen William – delar samma passion

Robin Bengtsson med sonen William

Att ha ett gemensamt intresse med sina barn är viktigt, särskilt om man frågar artisten Robin Bengtsson som tidigt upptäckte att han och sonen William delar samma passion.
Nu berättar han om glädjen.

Robin Bengtsson, 31, har sonen William, 7, från en tidigare relation. Sedan 2019 är han tillsammans med proffsdansaren Sigrid Bernson, 32. Paret fann varandra när de dansade ihop i Let's dance 2019 och bekräftade att de var ett par i december samma år. Sedan dess har den lilla familjen hållit ihop och Sigrid har många gånger hyllat bonussonen William på sina sociala medier.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Artistens kärlekshyllning till Sigrid och sonen

Sigrid och Robins son verkar med andra ord gå ihop väldigt väl och tidigare i sommar delade artisten med sig av en känslosam text om hans lycka över att ha flickvännen och sonen i sitt liv. Under en bild på Sigrid och William skrev han nämligen:

”Den här bilden gör mig lycklig i magen. Ni gör det så jäkla enkelt att gå upp på morgonen!”

Robins Bengtssons stora glädje med sonen efter upptäckten

I en video på Instagram berättar Robin nu att han har upptäckt att han och sonen delar samma intresse och att han känner sig väldigt glad över det. De delar nämligen samma intresse för motorcross, något som han tog till vara på snabbt.

SÅ MYSIGT Philippa och pojkvännens nya boende i New York – bilderna visar

I videon berättar han att han köpte en cross till sonen så fort han hade lärt sig att cykla, precis som hans egna pappa gjorde åt honom.

– Jag fick min första cross en vecka efter att jag lärde mig cykla av min pappa. Jag märkte redan när Wille var liten att han hade ett motorintresse precis som jag och det tog jag ganska snabbt fasta på och köpte en cross så fort han lärde sig att cykla, säger han och fortsätter:

– Motorcrossen har varit ett intresse som jag delade med min farsa som vi har brunnit för och nu ser jag samma glöd i ögonen på min son, så det är sjukt häftigt att dela det med honom nu som min pappa gjorde med mig.

LÄS OCKSÅ: Viktor Frisk visar upp nya pojkvännen för första gången

LÄS OCKSÅ: Henrik Lundqvists lyxliv med hustrun Therese Andersson och barnen

FOTO: Robin Bengtsson/Instagram, Karin Törnblom/TT

Senaste nytt