Robin Bengtsson om kärlekslyckan med Sigrid Bernson

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson är ett par.
Dagen efter att Sigrid bekräftat relationen har nu han för första gången yppat sig om kärlekslyckan.
Sigrid Bernsons kärleksgåva till Samir – efter Farmen VIP-vinsten
Slå på ljud

I våras dansade Sigrid Bernson, 30, med sångaren Robin Bengtsson, 29, i Let’s dance på TV4. Paret hamnade på en hedervärd femteplats. Redan innan programmet hade börjat fick de frågan om det fanns romans i luften. Båda var nämligen nyblivna singlar.

– Jag kan tycka att det är lite töntigt att det alltid i Let’s dance ska bli de ryktena, sa Sigrid Bernson till Hänt då.

Även Robin dementerade romansryktena och sa att det inte fanns något mer än vänskap mellan sig och sin danspartner.

Fortsatte umgås efter Let’s dance

Efter programmets slut har de dock fortsatt att umgås. När Sigrid i somras uppträdde på Lotta på Liseberg satt Robin i publiken och hejade på. De har dessutom bilat genom Sverige för diverse spelningar och uppdrag ihop och har fler gånger lagt ut små filmer och bilder på varandra på sociala medier.

Romansryktet kring paret har aldrig riktigt dött ut, hur många gånger de än har försäkrat sina fans om att de bara är vänner. När det var dags för Melodifestivalens pressträff för några veckor sedan avslöjade Robin Bengtsson att han inte längre var singel. Vem han hade träffat ville han inte avslöja.

Sigrid Bernson bekräftar relationen

Men så på självaste julafton la Sigrid Bernson ut en bild på de två ihop.

”God jul, önskar er alla en fin julekväll”, skrev hon.

På bilden kysser hon och Robin varandra.

Det verkar alltså som att det inte bara har varit vänskap mellan paret trots allt. Dagen efter fortsatte de båda att dokumentera sin resa till Trysil där de befinner sig just nu. Sigrid la ut ännu en bild på sin Instagram, den här gången på sin story, föreställandes Robin med skidglasögon och hjälm.

”Min” skriver hon med ett hjärta framför texten.

Robin Bengtssons bild på nya flickvännen

Nu har Robin Bengtsson för första gången sedan relationen bekräftades lagt upp bilder på sig och Sigrid. På bilden står de två i full skidmundering och likadana jackor i vad som ser ut att vara mitt i backen. Lite senare under dagen la sångaren även upp en bild där Sigrid sitter ner i snön.

”En juldag i backen med den här tjejen”, skriver Robin Bengtsson.

Hur gulliga är de inte?!

Sigrid bernson sitter i snö med en snowboard

FOTO: Instagram, TT/Eero Hannukainen

FRÅN FÖRSTASIDAN