Robin Bengtssons kärleksbesked – bekräftar: Inte singel längre

Robin Bengtsson har hittat kärleken på nytt
I början av året bekräftade Robin Bengtsson att hans tidigare relation fått ett slut.
Nu är han Mello-aktuell igen och under presskonferensen inför Melodifestivalen 2020 berättar han för Hänt att han inte längre är singel.
Annons

Robin Bengtsson, 29, gör comeback i Melodifestivalen 2020! 2017 kammade han hem första platsen i tävlingen och blev den som fick representera Sverige i Eurovision Song Contest med sitt bidrag I can’t go on, där han slutligen landade på en femte plats.

Annons

Nästa år tävlar han med bidraget Take a chance i den första deltävlingen i Linköping den 1 februari.

– Det känns spännande, lite pirrigt såklart, men jag har haft så jäkla kul det tidigare åren jag varit med, säger han till Hänt under Melodifestivalens presskonferens.

Han berättar mer om låtens handling.

Annons

– Det är en mystisk drömsk lovestory, förklarar han och  fortsätter:

– Den börjar med att man sitter på tunnelbanan, får syn på någon, vågar gå fram och ta kontakt. Sen spinner det iväg ordentligt i texten.

Senast vi såg honom i tv var det däremot för dansen och inte för musiken. Under våren var han en av alla deltagare i Let’s dance. Under presskonferensen inför programmet berättade Robin för Hänt att hans tidigare kärleksrelation fått ett slut, och att han därför var singel.

– Jag är inte i en relation just nu, sa Robin Bengtsson till Hänt under pressträffen av Let’s dance 2019.

Romansryktet med Sigrid Bernson

Det var inte bara Robin Bengtsson som var nybliven singel under inspelningarna av Let’s dance 2019. Hans danspartner Sigrid Bernson, 30, var även hon singel efter att relationen med Samir Badran, 29, då nyligen tagit slut.

Annons

Därför blev det inte helt oväntat en del romansrykten som florerade runt Robin och Sigrid under säsongens gång. Något som Sigrid dock snabbt dementerade.

– Jag kan tycka att det är lite töntigt att det alltid i Let’s dance ska bli de ryktena, sa Sigrid under Let’s dance i våras.

Men under Melodifestivalens presskonferens är det ett annat besked från artisten. För Hänt berättar han att han träffat kärleken igen.

På frågan om han är singel eller inte svarar han:

– Nej, det är jag inte.

Av Ola Brising, Saga Pettersson

FOTO: TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…