ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Isabel Adrian lämnar Sverige utan Steve Angello och barnen

07 okt, 2021 
STEVE ANGELLO, ISABEL ADRIAN
Isabel Adrian och maken Steve Angello har flyttat hem till Sverige efter flera år boendes i Los Angeles.
Men nu lämnar Isabel Steve och barnen.
För Hänt berättar hon nu om verkliga anledningen bakom beslutet.
Annons
5 galna citat från Svenska HollywoodfruarBrand logo
5 galna citat från Svenska Hollywoodfruar

Isabel Adrian, 44, slog igenom för svenska folket efter sin medverkan i Svenska Hollywoodfruar på TV3. Hon är även känd för sin relation med den svenska dj:n och medlemmen av Swedish house mafia Steve Angello, 38.

Steve och Isabel träffades för över femton år sedan på en invigning av en Hugo Boss butik i Stockholm. Sedan dess har det varit de två och mycket har hunnit hända under årens lopp. Våren 2013 ringde bröllopsklockorna för paret och tre år senare, närmare bestämt år 2016 flyttade de hem till Sverige igen.

Steve Angello berättade då att beslutet grundade sig till stor del på att Sverige har blivit mer internationellt och att det går lika bra att jobba härifrån som från LA.

Isabel Adrian visar upp lägenheten i Stockholm

Paret har även fått döttrarna Monday-Lily, 11, och Winter-Rose, 9. Men sedan ungefär fem år tillbaka bor familjen alltså i Stockholm.

LET'S DANCE 2016
Isabel ställde upp i Let's dance 2016 och givetvis var Steve och barnen på plats som stöd. Döttrarna ville matcha sin mamma och körde också på guldiga klänningar.

Nyligen fick svenska folket en inblick i hur det ser ut i familjens pampiga lägenhet i Stockholm och Isabel kunde glatt visa upp det fina hemmet. Steve och Monday-Lily var dock inte hemma vid inspelningstilfället, så istället fick Isabel och Winter-Rose visa tittarna runt.

Annons

Förra veckan var det premiär för den nya James Bond-filmen No time to die, och Isabel var givetvis på plats. Hennes sällskap bestod dock inte utav maken Steve, utan istället vännen Daniel Paris, 33. Isabel förklarade då för Hänt var Steve egentligen höll hus.

– Han sitter i studion just nu och jobbar med nya albumet, förklarar hon för Hänt.

Isabel Adrian lämnar Sverige – ensam utan familjen

Isabel kan även avslöja att hon snart lämnar Sverige och då är inte tanken att Steve och barnen ska hänga med. När de reser för jobb så måste de de nämligen åka en och en.

– Steve kom ju precis hem. Det blir ju så att när vi åker på jobb så får vi åka en och en. Men vi åker några månader nästa år, då åker vi såklart allihopa!, säger Isabel till Hänt.

I samma veva avslöjar Isabel att nästa gång det bär av till USA är det hon som åker och Steve får stanna hemma med barnen.

– Vi har precis faktiskt börjat resa nu, vi har ju varit hemma i två år. Jag åker tillbaka till USA om en månad, förklarar hon.

ISABEL ADRIAN, DANIEL PARIS
Isabel och Daniel Paris gick tillsammans på förhandsvisningen av No time to die.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons